Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

"Sedmica" Pittsburgha, Boston bolji od Canadiensa

Colorado - Pittsburgh
Reuter/PIXSELL
13.12.2016.
u 10:54

Boston Bruins su pobijedili Montreal Canadiense na njihovom ledu sa 2-1 u produžetku. Pobjednički gol zabio je Ryan Spooner minutu i 40 sekundi prije kraja produžetka

Sinoć su u NHL-u odigrane dvije utakmice, Pittsburgh je pobijedio Arizona Coyotes, a Boston Bruins u produžetku Montreal Canadiense. 

Pittsburgh je bio uvjerljiv protiv Arizone sa 7-0 i sedam različitih igrača zabilo je za pobjedu aktualnih prvaka. 

Vratar Matt Murray je imao 32 obrane i ovo mu je treći shutout ove sezone. 

Sidney Crosby, Nick Bonino, Trevor Daley i Bryan Rust su svaki zabili po gol u drugoj trećini za Pittsburgh nakon što je u prvoj Penguinse u vodstvo doveo Scott Wilson. Phil Kessel i Justin Schultz su bili strijelci u zadnjoj trećini.

Coyotes (9-14-5) su izgubili sedam od zadnjih osam utakmica. Mike Smith je primio četiri gola iz 20 udaraca prema svojim vratima prije nego je na golu zamijenio Louis Domingue koji je upisao devet obrana.

Boston Bruins su pobijedili Montreal Canadiense na njihovom ledu sa 2-1 u produžetku. Pobjednički gol zabio je Ryan Spooner minutu i 40 sekundi prije kraja produžetka.

Rookie Austin Czarnik je zabio prvi gol na utakmici u drugoj trećini za vodstvo Bostona, a Tuukka Rask je obranio 30 udaraca za Boston (16-12-2) koji je prekinuo niz od tri poraza.

Jedini strijelac za Montreal bio jer Paul Byron.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije