Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY MAIL

Otvoreno prikupljanje novca za tragično preminulog hokejaša. Supruga tvrdi da se radi o prijevari

Ryan Wolfe Instagram
31.10.2023.
u 21:27

Čini se kako netko želi okoristiti s tragedijom koja je pogodila Johnsonovu obitelj te obitelj njegove ožalošćene supruge Ryan Wolfe. Britanski Daily Mail otkriva kako je žena preminulog rekla kako nema veze s GoFundMe stranicom koja se navodno koristi kako bi se prikupile donacije za obitelj tragično stradalog hokejaša Panthersa.

Američka hokejaš, Adam Johnson (29), tragično je preminuo nakon što ga je oštrica klizaljke porezala u području vrata prilikom sudara na subotnjoj utakmici Nottingham Panthersa i Sheffield Steelersa . Ozljeda je prema pisanju britanskih medija bila toliko teška da je susret zaustavljen, a nesreća se dogodila pred čak osam tisuća gledatelja.

GALERIJA Svjetsko prvenstvo 2034. igra se u Saudijskoj Arabiji

1/5

Čini se kako netko želi okoristiti s tragedijom koja je pogodila Johnsonovu obitelj te obitelj njegove ožalošćene supruge Ryan Wolfe. Britanski Daily Mail otkriva kako je žena preminulog rekla kako nema veze s GoFundMe stranicom koja se navodno koristi kako bi se prikupile donacije za obitelj tragično stradalog hokejaša Panthersa. Na tom računu je već priklupljeno oko 20 tisuća dolara.

Taj slučaj je sada po istragom jer se sumnja u prevaru iako izvjesna organizatorica dobrotvornog fonda pod imenom Laura Oates, navodi da je ona 'samo obožavateljica hokeja koja pokušava učiniti nešto korisno za obitelj.'

VEZANI ČLANCI:

- U kontaktu sam s obitelji Adamove supruge i oni su svjesni toga i mogu izravno kontaktirati Adamovu obitelj kako bi dogovorili prijenos novca - rekla je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije