Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDATELJI TRAUMATIZIRANI

Užasna nesreća na ledu: Hokejaš (29) preminuo nakon što mu je klizaljka prerezala vrat

Izbor najboljih fotografija 2018., velja?a
Jurica Galoic/PIXSELL
29.10.2023.
u 10:52

Nakon sudara s protivničkim igračem, Adam Johnson (29) pokušao je doći do svoje momčadi, no uslijed gubitka veće količine krvi srušio se prije no što je došao do klupe zbog čega su igrači i liječnici uspaničeno skočili na noge i pohitali mu pomoći

Američka hokejaš, Adam Johnson (29), tragično je preminuo nakon što ga je oštrica klizaljke porezala u području vrata prilikom sudara na subotnjoj utakmici Nottingham Panthersa i Sheffield Steelersa . Ozljeda je prema pisanju britanskih medija bila toliko teška da je susret zaustavljen, a nesreća se dogodila pred čak osam tisuća gledatelja.

"Ostala sam bez pola srca", napisala je igračeva majka na društvenim mrežama. Iz kluba navode kako su shrvani događajima i smrću "izvrsnog suigrača i nevjerojatne osobe". "Nottingham Panthersi su shrvani tragičnom smrću Adama Johnsona nakon užasne nesreće na sinoćnjoj utakmici", stoji u objavi kluba.

GALERIJA Fury pobijedio podijeljenom odlukom. Ngannou poslao prvaka na pod i šokirao boksački svijet

Izbor najboljih fotografija 2018., velja?a
1/12

"Želimo izraziti iskrenu sućut Adamovoj obitelji, partnerici i svim prijateljima. Svi u klubu smo shrvani vijestima o njegovoj smrti", naveli su iz kluba i izrazili žaljenje i zbog fanova koji su morali svjedočiti ovim užasnim događajima. "Nikad ga nećemo zaboraviti", zaključili su iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

Prema navodima gledatelja, Johnson je pokušao doći do svoje momčadi, no srušio se prije no što je došao do klupe zbog čega su igrači i liječnici uspaničeno skočili na noge i pohitali mu pomoći. Prema navodima hitne službe u Yorkshireu, poziv su primili oko 20:21 te poslali dva vozila hitne pomoći. Prema navodima šokiranih gledatelja prizor je bio šokantan, više je osoba plakalo, a nekoliko ih se i onesvijestilo. 

Za sada se prema dostupnim snimkama čini da je protivnički igrač pokušao zaustaviti Johnsonovog suigrača te došlo do kontakta prilikom kojeg je preminulog oštrica klizaljke pogodila u vrat. Nakon toga je obilno krvario, a njegova momčad i liječnici nastojali su mu pomoći.

VIDEO Dubrava uz 'odsutne': Traže povratak uhićenih Boysa iz Atene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije