Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEORGIJ SAVIN

Mladi sportaš (21) poginuo nakon pada s 18. kata. Njegova djevojka bila u stanu tijekom tragedije

Instagram Georgij Savin
23.06.2023.
u 18:28

Velka tragedija pogodila je ruski hokej, sumnja se da nije bila riječ o nesretnom slučaju

Ruski hokejaš Georgij Savin, koji je igrao za klub Vityaz, preminuo je nakon pada s 18. kata zgrade. Za vrijeme ove tragedije u stanu je bila njegova djevojka.  Ruski magazin Voice piše da je Savin preminuo od posljedica teških ozljeda.

Njih dvoje živjeli su blizu Moskve, a nakon što je djevojka ruskog hokejaša shvatila da on nije u stanu, odmah je otrčala dolje, no bilo je prekasno.  Savin je ove sezone odigrao 13 utakmica u ruskoj KHL ligi, a prije toga igrao je za Ryazan VDV.

Od mladog hokejaša oprostili su se čelnici kluba, kao i navijači srceparajućim porukama. Prema riječima očevidaca, prije nego što je sportaš pao, čuli su ženu kako vrišti. Kako prenosi Ren TV, Savinova devojka bila je sa njim u stanu i bila je pod tušem.

VEZANI ČLANCI:

Napominje se da je Savin imao velike dugove i teškoće u karijeri stoga nije nemoguće kako je počinio samoubojstvo. 

 

Komentara 4

BA
BartolomejIV
22:36 23.06.2023.

KGB uvijek nađe ovakva opravdanja za stotine tisuća ubojstava koje su počinili, kao i naši komunistički zločinci čiji naziv je zabranjeno napisati.

BO
BoljiSvijet
12:12 22.07.2023.

Da,isto kao što je zabranjenoj pisati što su ustaše radile od 41 do svibnja 45...svi mi pravi Hrvati znamo da komunizam nikad ne bi uspio na ovim prostorima zavladati da nije bilo te šačice u našim redovima koji su svojom genocidnom politikom i krvavim zločinima nad srbina,romima,pa i nad našim istaknutim domoljubima- hrvatski narod gurnuli u zagrljaj komunista koji nikada nisu bili nikakvi politički faktor na ovim prostorima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije