Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKE HAMMOND

Stravična smrt čuvenog sportaša i reprezentativca: Poginuo je u teškoj prometnoj nesreći

Ice Hockey UK
22.07.2023.
u 11:18

Profesionalno je igrao od 2015. godine, a nastupio je na dva hokejaška SP-a branivši boje Velike Britanije

Mike Hammond, 33-godišnji reprezentativac Velike Britanije u hokeju na ledu, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći. Kako prenose kanadski mediji, Hammond je u bio Kanadi, zemlji u koju je došao kao dječak sa svojom obitelji, kada je u skopocjenom Porscheu izgubio kontrolu te sletio s ceste.

Automobil se nakon toga zabio u drvo, a nesretni hokejaš poginuo je na licu mjesta. NIje poznato je li u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola. olicija i mrtvozornička služba  još uvijek istražuju što je uzrokovalo sudar i Hammondovu nesretnu smrt.

GALERIJA Ekskluzivne fotografije Novaka Đokovića u Dubrovniku. Sprski as odmara u Hrvatskoj

1/8

Hammond je u karijeri igrao za brojne klubove u Švedskoj, Danskoj i Njemačkoj, a sportski put ga je 2016. odveo u Veliku Britaniju gdje se ubrzo dokazao i postao jedan od najboljih igrača, što mu je donijelo poziv u reprezentaciju.

VEZANI ČLANCI:

Za Veliku Britaniju nastupio je na dva svjetska prvenstva u hokeju na ledu, 2019. te 2021. godine. Hokejaški savez Velike Britanije oglasio se povodom ove tragedije.

- Hokejaši Velike Britanije shrvani su objavom da je napadač Mike Hammond preminuo. Mike je bio cijenjeni suigrač iz Velike Britanije, voljeli su ga mnogi i bio je dio britanske obitelj - stoji u priopćenju.

 

 

Komentara 1

Avatar ljutapica
ljutapica
11:55 22.07.2023.

Protraćit život na 5 minuta brzine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije