Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvale s otoka

Britanske ikone nahvalile Hrvatsku: 'Hrvati će biti prvi, uvijek su dobri na velikim turnirima'

Manchester City v Manchester United - Premier League - Etihad Stadium
Andrew Yates
15.11.2022.
u 19:36

Proslavljeni nogometaši danas rade kao stručni komentatori televizijske kuće Sky Sports.

Svjetsko nogometno prvenstvo ove godine će biti središnji sportski događaj, a počinje 20. studenog te traje do 18. prosinca. 

Hrvatska se nalazi u skupini s Belgijom, Marokom i Kanadom te svi smatraju kako smo favoriti za prolazak uz de Bruynea i ekipu. Umirovljene legende otočkog nogometa a sad stručni komentatori Gary Neville, Roy Keane i Micah Richards prokomentirali su našu skupinu F. 

- Hrvatska, nikad ne sumnjaj u nju. Modrić, Perišić, Brozović... - nabrajao se zvijezde vatrenih Richards, bivši Gordi albion i nekadašnji član Manchester Cityja i Aston Ville. 

- Oni uvijek dobro igraju na velikim turnirima, zar ne? - dodao je Roy Keane, legendarni kapetan Manchester Uniteda.

'Uuuu, trebali bi uspjeti s ovom momčadi. Ima nešto u toj Hrvatskoj' - kaže Richards, dok je Neville dodao: 'Može se raspravljati. Hrvatska bi mogla završiti kao prva, a Belgija druga.'

Neville i Richards su zaključili kako ćemo biti prvi u skupini, dok Keane ipak daje prednost Belgijcima. 

Standings provided by Sofascore

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 3

DR
Draconic5
22:25 15.11.2022.

Englezi su nevjerojatni, ako ih pobijedi netko tko nije Francuska ili Njemačka, njihov stav je "to se dogodilo slučajno, i više se neće ponoviti nikad "... Sad kad su se opekli više puta, i to bolno, sad pomalo okreću ploču. Njihovo "mišljenje" ne treba uopće spominjati.

DU
Deleted user
21:19 15.11.2022.

Dobro bi bilo (svima!) malo skromnije krenut! Povijesni, milenijski uspjeh iz Rusije je jednom u nekoliko športskih, nogometnih stoljeća! Uostalom, uspijemo li bit drugi, iza Belgije, čekaju nas Nijemci ili Spanjolci. Sve ostalo dalje bilo bi "svemir".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije