Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki preokret

Prvi suparnik Hrvatske na Mundijalu u posljednji trenutak angažira zvijezdu Milana?

AC Milan v AC Monza - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
15.11.2022.
u 18:25

Hrvatska će turnir u Kataru otvoriti utakmicom protiv Maroka 21. studenog u 11 ujutro po srednjeeuropskom vremenu.

Maroko je ozbiljno hendikepiran teškom ozljedom Aminea Harita koji igra za francuski Marseille te neće moći računati na njegove usluge neko duže vrijeme. 

Marokanski savez je idealnu zamjenu pronašao u 23-godišnjem Brahimu Diazu, desetki talijanskog prvaka Milana, koja se nalazi na dvogodišnjoj posudbi iz madridskog Reala, piše Marca.

Diaz je tijekom ove sezone upisao 17 utakmica i zabio četiri pogotka uz jednu asistenciju, a ujedne posjeduje španjolsku i marokansku putovnicu. 

 

 

U Maroku vjeruju kako bi ofenzivac rossonera mogao dobiti dozvolu FIFA-e za nastup na Svjetskom prvenstvu. Maroko ga otvara utakmicom protiv Hrvatske, koja se igra za osam dana.

Diaz nije dobio poziv izbornika Luisa Enriquea i Španjolske te bi mogao u posljednji trenutak izabrati novu reprezentaciju, poslan mu je poziv i čeka se odluka. 

Standings provided by Sofascore
VIDEO: Robert Stanzl / Pixsell
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije