Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI SVIJET

Nevjerojatno što su japanski navijači napravili nakon bolnog ispadanja sa SP-a!

Japanski navijači
Foto: Reuters
1/8
02.07.2018.
u 23:12

Brojni japanski navijači briznuli su u plač nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice, no ono što su nakon toga napravili oduševilo je mnoge – dijelili su darove belgijskim navijačima.

Nogometaši Japana na nevjerojatan način ispali su sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. Protiv Belgije u Rostovu na Donu vodili su 2:0, ali onda izgubili nakon što su gol za konačnih 3:2 primili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Brojni japanski navijači briznuli su u plač nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice, no ono što su nakon toga napravili, oduševilo je mnoge – dijelili su darove belgijskim navijačima.

Japanski navijači
1/14

"Japanski navijači dijele darove belgijskim fanovima nakon utakmice. Čudesna utakmica, čudesni ljudi", javio je komentator HTV-a Viki Ivanović na Facebooku.

Osim toga, japanski su navijači nakon utakmice po svom običaju očistili stadion iza sebe. Njihovo ponašanje dirnulo je i Fifu koja im je zahvalila na ponašanju.

Komentara 68

Avatar nisam_robot
nisam_robot
23:30 02.07.2018.

Nasi takvu kulturu obozavaju kod drugih. Ali sami za sobom pocistiti, ma niposto. Radije odseliti vanka i hvaliti se kako je tamo sve kulturno.

DA
Dabiša
23:34 02.07.2018.

Nikad ne ću zaboraviti kad je poslije one tragedije u Fukushimi čak i papa odao priznanje na doličnom ponašanju i držanju u takvoj katastrofi. Mali ljudi, ali velik narod.

NE
Neonacionalist
00:43 03.07.2018.

Ja danas na plaži vidim kako grupa naših mladiča na kojima naravno Hrvatska ostaje ostavlja pivske boce iza sebe i naravno ne prvi put nego je to gotovo pravilo za većinu , još su usput i razbili dvije tako daa se netko može porezati , inaće koš za smeće je bio udaljen od njih nekih 20 -tak metara , izgleda da im je bio preveliki napor staviti prazne ispijene boce u kese u kojima su ih donjeli te baciti u koš , eto to je naša kultura i mentalitet , naravno ne svih ali nažalost ipak prevelikog djela i taj možda nekome i banalan primjer je zapravo najbolji pokazatelj tko smo i šta smo bogme pravi balkanci 1/1 pa koliko si god lagali da nismo , japanci su za nas kao i za veliki dio ostalog svijeta zaista svemirci i jako mi je žao što su danas tako nesretno izgubili i prokockali ono sjajno i neočekivano vodstvo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije