156 24°C
 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Nasi takvu kulturu obozavaju kod drugih. Ali sami za sobom pocistiti, ma niposto. Radije odseliti vanka i hvaliti se kako je tamo sve kulturno.

 • Dabiša:

  Nikad ne ću zaboraviti kad je poslije one tragedije u Fukushimi čak i papa odao priznanje na doličnom ponašanju i držanju u takvoj katastrofi. Mali ljudi, ali velik narod.

 • Neonacionalist:

  Ja danas na plaži vidim kako grupa naših mladiča na kojima naravno Hrvatska ostaje ostavlja pivske boce iza sebe i naravno ne prvi put nego je to gotovo pravilo za većinu , još su usput i razbili dvije tako da ... prikaži još!a se netko može porezati , inaće koš za smeće je bio udaljen od njih nekih 20 -tak metara , izgleda da im je bio preveliki napor staviti prazne ispijene boce u kese u kojima su ih donjeli te baciti u koš , eto to je naša kultura i mentalitet , naravno ne svih ali nažalost ipak prevelikog djela i taj možda nekome i banalan primjer je zapravo najbolji pokazatelj tko smo i šta smo bogme pravi balkanci 1/1 pa koliko si god lagali da nismo , japanci su za nas kao i za veliki dio ostalog svijeta zaista svemirci i jako mi je žao što su danas tako nesretno izgubili i prokockali ono sjajno i neočekivano vodstvo .

Još iz rubrike Sport

Borussia - Bayern
Njemačka liga

Dortmundska Borussia nakon preokreta pobijedila Köln

Novak Đoković
UOČI US OPENA

Wilander: Samo Nadal može dobiti Đokovića na tri dobivena seta

Duje Ćaleta-Car
Duje Ćaleta-Car

Postao sam glavni negativac, a zbog vatrenih nisam bio na sestrinoj svadbi

9