Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzima Oreščanin

Opet potres na Poljudu: Hajduk iznenada smijenio Zorana Vulića!

Zoran Vulić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
27.11.2018.
u 09:49

Vulić je Hajduk ostavio na šestom mjestu sa 17 bodova

Zoran Vulić od danas više nije trener Hajduka! Klupu prve momčadi preuzet će Siniša Oreščanin, trener koji je do sada vodio Hajduk II, potvrdio je splitski klub na svojoj službenoj stranici. Prvu utakmicu na klupi Bijelih trener Oreščanin imat će u subotu protiv Rudeša.

Vulić je kao trener Hajduka postavljen 9. rujna, i to jedanaest godina nakon prethodnog angažmana na klupi splitskoga kluba. Kao pomoćnike izabrao je dugogodišnjeg suradnika Mladena Praliju i Marija Carevića. 

– Hajduk zahvaljuje gospodinu Vuliću na svemu učinjenom za Hajduk, želimo mu mnogo sreće, zdravlja i sportskog uspjeha u budućnosti – napisano je u priopćenju.

Na mjesto trenera Hajduka Vulić je prvi put stigao 1998. godine kada je momčad vodio u pet prvenstvenih kola. U sezoni 2000./2001. odveo je Hajduk do naslova prvaka.

U trećem mandatu na klupi Bijelih (od 2002. do 2004. godine) osvojio je Hrvatski nogometni kup 2003. godine, a četvrti angažman kao poljudski strateg imao je u sezoni 2006./2007. 

Posljednji je mandat započeo pobjedom (3:1) protiv Rudeša, a slavio je i u sljedećem kolu protiv Istre na gostovanju s 4:2. Uslijedio je remi protiv Dinama na Poljudu (0:0), a zatim i domaći poraz od Osijeka (0:2).

Hajduk je zatim na svom travnjaku pobijedila i Lokomotiva (2:0), a trobod nije upisao ni u sljedećem kolu kada je u poljudskom derbiju gostovala Rijeka (1:1).

Uslijedio je remi 1:1 na gostovanju kod Gorice, zatim pobjeda ostvarena u Splitu protiv Intera (3:0), ali i kiks protiv Slaven Belupa koji je u nedjelju napustio Poljud s bodom u džepu uz 2:2.

Vulić je Hajduk ostavio na šestom mjestu sa 17 bodova.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar petrolio
petrolio
09:58 27.11.2018.

haha, koja sprdnja od kluba. tako je to kad klub vodi ulica!

VL
VladoEsseker
10:08 27.11.2018.

E moj Vuliću što ti je to trebalo,a lijepo ti je Štimac rekao da su u Hajduku orjunaški kreteni.

DI
dirižabl
09:55 27.11.2018.

Ahahaha, debelog Rilova na klupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije