Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO UTAKMICU

Evo što je o vatrenima uoči Rusije rekao srbijanski predsjednik Vučić

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
02.07.2018.
u 21:07

Nakon što su se 'orlovi' poslije grupne faze takmičenja vratili kući, na društvenim je mrežama objavljeno kako je Vučić 'lošom procjenom uštedio državnom proračunu 10 milijuna eura'.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio je u ponedjeljak hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali je otkrio da će u četvrtfinalu ipak navijati za Rusiju, objavio je ruski portal na srpskom jeziku Sputnjik.

- Smatram da Hrvatska ima jedan od najboljih timova na Svjetskom prvenstvu, a razumije se - navijat ću za Rusiju - rekao je Vučić za Sputnjik.

Ruski portal srbijanskog predsjednika predstavlja kao 'pasioniranog  ljubitelja nogometa' koji se 'trudi ispratiti najvažnije mundijalske duele'.

Reprezentacija Srbije nije uspjela proći grupnu fazu natjecanja nakon samo jedne pobjede - protiv Kostarike (1:0), te poraza protiv Švicarske (1:2) i Brazila (0:2).Prije početka Svjetskog prvenstva Vučić je najavio da će nogometna reprezentacija Srbije, osvoji li titulu na prvenstvu u Rusiji, dobiti 10 milijuna eura.

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar-Kitarović
1/18

Nakon što su se 'orlovi' poslije grupne faze takmičenja vratili kući, na društvenim je mrežama objavljeno kako je Vučić 'lošom procjenom uštedio državnom proračunu 10 milijuna eura'.

Komentara 34

BE
BeroII
21:41 02.07.2018.

Pa koga normalnog interesira što je srpče reklo o hrvatskoj reprezentaciji? Što oni misle o Hrvatima, to već generacijama nepogrešivo znamo. Što im žele također znamo. A što govore, to nas uopće ne zanima pošto su oni, kao prava srčad, spremni izjave mijenjati kako im u kojem trenutku odgovara.Pametnije bi mu bilo da organizira doček svojih koji se, vjerojatno iz navike, iz "majčice Rusije", vraćaju na traktorima.

IV
ivanjoksimovic
06:24 03.07.2018.

Ne razumem toliko pljuvanje po komentarima. Sta vas uopste briga za koga ce Vucic navijati? Ili bilo ko drugi na kraju krajeva. Pohvalio vasu reprezentaciju, rekao da ce navijati za Ruse a vi rvati ko uvredjene babe poskakali sto ce Vucic navijati za Ruse. Njegova stvar. Kompleksi.

RM
ruzica_mario
21:40 02.07.2018.

ne kuzim te srbe sta su se toliko nakacili na ruse..ko da ja kazem da su mi austrijanci ili madjari braca...nigdje veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije