Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALO RAME

Kovačić je obavio pregled, poznata je težina ozljede

Mateo Kovačić
Foto: Instagram
1/8
02.07.2018.
u 22:53

- MR nije pokazao značajnije koštane ili tetivne ozljede ramenog zgloba - poručio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tomislav Pacak.

Premda se strahovalo od najgoreg, ozljeda ramena hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića u susretu osmine finala protiv Danske ipak nije bila toliko teška.

- MR nije pokazao značajnije koštane ili tetivne ozljede ramenog zgloba - poručio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tomislav Pacak.

Dodao je kako se planira terapija i pošteda nekoliko dana nakon čega će se procijeniti konkurira li Kovačić za utakmicu s Rusijom.

Kovačić je protiv Danske ušao u igru u 71. minuti, a u 83. je nakon jednog duela nezgodno pao na rame i ozlijedio se. Međutim, stisnuo je zube i izdržao do kraja.

- Svaka mu čast što je stisnuo zube i odigrao do kraja. Rame ga dosta boli, bilo bi šteta da otpadne. Ostali su svi OK, umorni su, ali danas su dobili slobodan dan i tek sutra krećemo s treninzima - poručio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Kovačić je na prvenstvu nastupio u sve četiri utakmice sakupivši ukupno 151 minutu. Upisao je jednu asistenciju, uputio jedan udarac prema suparničkim vratima i imao 106 dodavanja.

Komentara 11

Avatar Vukomerec
Vukomerec
00:27 03.07.2018.

Nadam se da će Kovačić biti raspoloživ i za utakmicu protiv Rusije.

Avatar Vukomerec
Vukomerec
00:26 03.07.2018.

To se zove hrvatski duh, stisnuti zube i igrati do pobjede.

NA
Narcis660
00:31 03.07.2018.

Bilo je za očekivati...brutalno uvrnjena ruka.(tj.rame) unazad .Po izrazu Kovačićevog lica dalo se naslutiti i da je izuzetno bolno uh!Brz oporavak mladiću.⚽️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije