Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke cifre

Navijači su ogorčeni cijenama u Kataru: Za hranu i piće traže 'paprene' svote

Footy Food
18.11.2022.
u 12:10

U Kataru će se izgleda jedino dobro provesti navijače koji su dubljih džepova

Općenito je poznato kako su cijene na Bliskom istoku, a pogotovo Kataru, vrlo visoke. Mnogi su se nadali kako će se to nivelirati prema ostatku svijeta, ali cifre nikako nisu prilagođene džepovima svih navijača. 

Zakon o alkoholu je poprilično strog te navijači mlađi od 21 godine neće moći konzumirati pivo, a cijena omiljenog navijačkog alkohola doseže i do stotinu kuna. Posebna priča u navijačkoj zoni su cijene hrane...

Najviše reakcija, odnosno rasprava, izazvala je kombinacija malenog burger i male piva. Cijena tog zadovoljstva je oko 215 kuna, a prema fotografijama je zaista siromašno napravljen.

Cijene su otišle gore i što se tiče priloga, grčka salata, zapravo malena porcija ovog ljeta košta i do 80 kuna. Malo je reći da su katarski ugostitelji pretjerali s paprenim svotama svojih usluga. 

Ključne riječi

Komentara 15

PP
pavisic.pajo
12:23 18.11.2022.

Pa tko voli nek izvoli. Ja danas jedem srdele.

VO
Votum
13:01 18.11.2022.

Tko je njima prodao organizaciju SP taj ne voli nogomet.

MO
modovisisajteMaraschino
12:21 18.11.2022.

ako imate para i volje da putujete tamo, cijene su normalne. ne znam što očekujete? ručak za 4 za 200 kn?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije