Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček u arabiji

Kako su se Srbi našalili s vatrenima: 'Mandžukiću! Pa gdje vam je Vlahović? On je najbolji'

Nemanja Cvijetić Facebook
18.11.2022.
u 10:54

Zanimljiva anegdota isplivala je u medijski prostor, a tiče se dolaska Hrvatske u Saudijsku Arabiju.

Više nego zanimljiv doček imali su nogometaši Hrvatske po dolasku na Bliski istok. 'Krivci' za to su bila dva Srbina koja su se u tom trenutku nalazila u hotelu 'Ritz Carlton'.

Po dolasku u Saudijsku Arabiju odnosno Riad, prošli su aerodrom i kontrolu putovnica, da bi naposlijetku krenulu prema spomenutom hotelu. 

Dva Srbina, izvjesni Nemanja Cvijetić i Marko Veljković koji poslovno borave u hotelu "Ritz Carlton", uspjeli su se malo našaliti sa Hrvatima, posebno sa Marijom Mandžukićem, uz pomoć domaćih Saudijaca. 

- Igrom slučaja zbog obaveza poslovnog tipa, često tako boravimo u Ritz Carlton hotelu u Riyadhu, što bi se reklo nabijam g*zici nivo. Često tu budu poznati likovi, ali poznati Arapima, međutim, jučer je situacija bila drugačija.

Razgovor je prekinula podignuta ruka sa uoeren prst i glasni poklič HRVATI!

'Kakvi Hrvati?!
- Hrvati brate, eno ga Modrić.
- Vidi stvarno!'

E sad, ovaj Šeikov menadžer i prevodilac je dobar momak, ali lakomislen (prošlog tjedna sam ga za skoro uvjerio da je Nikola Tesla napravio prvi Tesla automobil), pa je odmah izrazio želju da se slika.

'Kad im priđeš, da pitaš je l' su tu i Vlahović i Mitrović' kaži rekli mi da su oni najbolji.

Iskreno, nismo se nadali da će tako munjevito i  bespogovorno da prihvati taj prijedlog, tako da se u roku od manje od minute nacrtao ispred Mandžukića i pitao A GDJE JE VLAHOVIĆ, ON JE NAJBOLJI.

Modriću je bilo smešno, a kao što fotografija i dokazuje, Mandžukiću i nije baš.

Na treće potpitanje WHAT i treći odgovor VLAHOVIĆ, smo mu rekli MA ZAJ*** TE, mi mu rekli.

'E baš vam je fora odlična!
Jok i nije!
Hoćete i vi da se slikate?
Pa je l' Vlahović tu?
....
Nećemo onda.' - objavio je Cvijetić na facebooku. 

Komentara 5

BO
Bojnik
11:46 18.11.2022.

Što su Srbi saljivo dobacivali u koloni naših prognani u Vulovaru? Na dan sjećanja ovaj članak nije ništa ne otvorena i pokvarena provokacija.

VO
Votum
11:36 18.11.2022.

O Gospeblažena! ... Kakva fora, nevjerojatno! Ma zapravo, ne ve ro vatno! Redakcija večernje hartije slatko se smeje 🤐 "Opet" su Srbi zeznuli Hrvate. To je tako pametan narod, očiti srodnici redakcije večernjeg 😶

TE
Templo
11:49 18.11.2022.

Kako se u takvim hotelima nikad ne zateknu 2 Madjara ili Slovenca, ili Nijemca ili Bosanca? Uvijek se zateknu bas ONI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije