Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Karlovčani se plasirali u finale Mariborske lige!

Kanada SAD Hokej
AFP
15.03.2010.
u 15:19

Hokejaši Karlovca u polufinalnoj utakmici Mariborske lige u odličnoj su utakmici svladali KHL Petanjci s rezultatom 10:4 i plasmanom u finale lige ostvarili svoj najveći uspjeh u dosadašnjim natjecanjima.

– Igrali smo kolektivno i mirno, a to se odrazilo na rezultat. Naša dobra igra plod je sustavnog rada trenera Darka Nerala, a na razumijevanju i mogućnosti za trening moramo zahvaliti djelatnicima Mladosti i njihovu direktoru Dragutinu Mikši.

- Nadamo se da će ovaj uspjeh pomoći u daljnjem razvoju karlovačkog hokeja, posebno što se tiče nepostojanja uvjeta za treninge tijekom godine – kazao je jedan od ponajboljih karlovačkih hokejaša Matija Ratkaj.

Finalna utakmica odigrat će se u Mariboru 27. ožujka. Za Karlovac su u polufinalu igrali Pletikosić, Knez, Bukovac, Ratkaj, Pavlaković, Brckan, Šegavić, Črnko, Pisnik i Istinič. (dl/vlm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije