Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči dore

VIDEO Aljoša iz Pavela: 'Ja mislim da bi Baby Lasagna i trebao pobijediti, ima i brojke'

Foto: Vecernji.hr
1/11
22.02.2024.
u 19:30

I grupa Pavel priprema se za svoj nastup večeras gdje će predstaviti pjesmu "Do mjeseca"

Grupa Pavel ove se godine na Dori predstavlja s pjesmom "Do mjeseca". U novoj godini Pavel priprema još nekoliko singlova i koncerata, a u 2024. godini i novi album i neko značajnije koncertno predstavljanje, prije kojeg će se predstaviti na Dori i to već večeras. A kako doma malene mezimice Luna i Ava?

- Moram priznati da doma dok smo uvježbavali koreografiju, pjevali malo uz gitaru, ne možeš se mrdnuti od njih. Jedna na jednoj strani, druga na drugoj. Stvarno je prekrasno, jako sve ovo doživljavaju i proživljavaju skupa s nama i nadamo se ćemo ih učiniti ponosnima na kraju svega. Sve radiš zbog djece na kraju svega - rekla je Antonia Matković.  Aljoša je dodao da će sigurno u nekom trenu i njima prestati biti cool. 

VEZANI ČLANCI

A kako gledaju na pjesme ove godine?

- Ja mislim da bi Baby Lasagna i trebao pobijediti. Mislim, ima i brojke. Ono što sam pročitao u zadnje vrijeme, to je jako oportuno poslati takvu pjesmu, pogotovo što tako dobro kotiramo na kladionicama, mislim da je to upravo zbog njega - kazao je Aljoša.

Cijeli razgovor s ekipom iz Pavela pogledajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije