Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENO O TEMI ZARADE

Naša influencerica priznala: Za jedan post možemo zaraditi mjesečnu plaću kirurga i to s dežurstvima

22.02.2024.
u 14:40

Maša Zibar je na svom Instagram profilu objavila videu u kojem priča o zaradama na društvenim mrežama i ističe kako se dio influencera često žali kako su umorni i kako im je posao težak

Influencerica Maša Zibar koja na Instagramu ima 102 tisuće pratitelja u novom videu koji je objavila na ovoj društvenoj mreži malo se osvrnula na kolege influencere i one koji se žale kako su umorni i kako im je težak posao i ne zarađuju dovoljno. U videu je Maša objasnila kako je njoj posao influencerice donio brojne benefite i privilegije te je sretna što ga može obavljati.  

- Nemojmo ići u tom smjeru, privilegirani smo, ovaj posao je luksuz. Svjesni smo da možemo naplatiti jedan post kao što jedan doktor, jedan kirurg dobije svoju mjesečnu plaću, i to još s dežurstvima - istaknula je Maša na početku videa u kojem je pokazala i kako izgleda jedan njezin dan. Ispričala je u videu kako joj je ovaj posao omogućio da radi kad želi i odakle želi i da radi svoj posao s bilo kojeg mjesta na svijetu i da ide na odmor gdje želi. 

- Da se razumijemo, ne volim ni ljude koji se žale na svoj posao i kažu da malo zarađuju, a gle nas kako mi puno zarađujemo. Svjesna sam ja što pričaju drugi ljudi o nama influencerima, to isto nije lijepo. Prika moj, uzmi kameru i pokušaj ti snimati. Nije to baš tako - kaže Maša u svom videu. U prvom komentaru ispod ove objave javila joj se voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić i i napisala je: 

 

 

VEZANI ČLANCI

- S obzirom da znam što je rintanje, nespavanje, živciranje jer je prvi u mjesecu, kraj mjeseca a 100 kn za hranu ostalo i borba za bolje sutra… ovo je danas pjesma ali zaslužena itekako. Maša joj je na to odgovorila: - Hana baš si razmišljam, možda se toliki žale jer prije nisu prošli onaj teži dio… nego su odmah krenuli s ovim poslom…. Hana se složila s ovom Mašinom tvrdnjom i napisala je: Mnogi nemaju pojma što je nemati ništa…ja sam prošla još onu najgoru:” Da Bog da imao pa nemao.” Odrasla u bogatstvu, a onda stjecajem okolnosti krenula sama samcata od nule…

U komentarima su pratitelji pohvalili što je pokrenula ovu temu i otvoreno je pričala o tome. - Aj da je i to netko rekao.. Mislim ono - radi, ali bez da svaki drugi dan objaviš story ‘spavat ću kad umrem’… Ni prva ni zadnja koja radi! - napisala joj je jedna pratiteljica. Maša se nadovezala na njezin komentar. - Napravi cjelodnevno snimanje i ode na jedan event- tri dana odmora. - napisala je Maša uz emotikon smješka koji plače od smijeha.

VIDEO Najveći favorit Dore - Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest fino

 

Ključne riječi

Komentara 3

HA
Haha
19:49 22.02.2024.

Moze li mi netko objasniti sta su influenceri?

PO
Polarus
17:38 22.02.2024.

Baš bacih pogled malo u registar... dakle... dušice... ti imaš paušalni obrt... shodno tome... lažeš i to na kvadrat da "znaš" zaraditi i više od doktora... jedva zaradiš za skucaš nešto za normalan život... a ono što ti sponzori poklonee moraš prodavati preko neta da se pokriješ...

AP
apollo5
15:19 22.02.2024.

Svi u influencere !!!! Samo luzeri rade..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije