Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VOĐA

Veteran Bill Gaytten zamijenio Johna Galliana na čelu Diora

dior (1)
28.06.2011.
u 16:31

Čini se da je John Galliano zauvijek izgubio posao u Dioru, iako je u zadnje vrijeme bilo govora da će se vratiti, na čelo Diora postavljen je Bill Gaytten.

Nakon što je završio na sudu zbog antisemitskih izjava, John Galliano neće više biti na čelu Diora. Na njegovo je mjesto postavljen veteran Bill Gaytten, višegodišnji Gallianov suradnik.

Pedesetjednogodišnji je Englez većinu svoje karijere proveo u Dioru, a na pariškoj je reviji izjavio kako mu je drago da je baš on izabran da bude na čelu poznate modne kuće, ali da će i dalje raditi isti posao.

– Ova je revija bila drugačija jer nije bilo Johna, ali jedva čekam da čujem što on misli – izjavio je Gaytten.

S druge strane, Bernard Arnault, predsjednik i izvršni direktor korporacije LVMH, u čijem se vlasništvu uz više od 50 najluksuznijih modnih brandova nalazi i Dior, izjavio je da se Galliano nikada neće vratiti u Dior.

– Nakon svega, ne postoji ta šansa. Nije se udostojio ni nazvati me! Neće se vratiti – odlučno je izjavio Arnault.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije