Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDINA PRŠIĆ BABIĆ

Velika promjena za našu glumicu i voditeljicu: 'Ostati u zoni komfora nije opcija za mene'

Edina Pršić Babić
Foto: Privatni album
1/9
05.04.2024.
u 16:40

Pet godina ipak nije malo, na neki način sam odrasla kroz taj posao. Vežu te ljudi, slušatelji, ta jedna emocija koju nosi radio. Uvuče ti se pod kožu i postaneš ovisan o eteru. Ali kao što sam rekla, treba razmišljati racionalno i tjerati se da rasteš u svakom pogledu, kazala je Edina koja je vodila i emisiju "Žena zmaj", dva puta nominiranu za najstariju i najprestižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj, Večernjakovu ružu.

Glumica i voditeljica Edina Pršić nakon pet godina više ne radi na zagrebačkom Laganini FM-u. Ni nju ni Sašu Bunetu više ne slušamo u jutarnjem programu, a umjesto njih sada taj dio programa vodi Dinko Putrić. Edina je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju potvrdila da je došlo vrijeme za promjenu.

- Na Laganini FM sam došla još kao studentica, na završnoj godini fakulteta i nakon pet godina došlo je vrijeme za promjenu. Prošla sam sve stepenice; od produkcije, vođenja, do realizacije vlastite radijske emisije. Zahvalna sam na prilici da sam mogla učiti i rasti, kako poslovno tako i privatno. Osjetila sam da je vrijeme za promjenu i koliko god je teško izaći iz neke uhodane i dobro poznate priče, ostati u zoni komfora nikad nije bila opcija za mene.  Pet godina ipak nije malo, na neki način sam odrasla kroz taj posao. Vežu te ljudi, slušatelji, ta jedna emocija koju nosi radio. Uvuče ti se pod kožu i postaneš ovisan o eteru. Ali kao što sam rekla, treba razmišljati racionalno i tjerati se da rasteš u svakom pogledu, kazala je Edina koja je vodila i emisiju "Žena zmaj", dva puta nominiranu za najstariju i najprestižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj, Večernjakovu ružu. Emisija je zaista odlična i ići će dalje s emitiranjem na frekvencijama Laganinija ali pod drugim voditeljskim palicama. Edina je dodala i da će joj nedostajati radijski posao, ali i da je puno naučila, i to prvenstveno da ima svoje ja.

VEZANI ČLANCI: 

- Naučila sam i da nije smak svijeta ako nešto krivo kažem ili pogriješim, da se mogu snaći u tim situacijama i improvizirati, da slušatelji znaju da je iza etera čovjek od krvi i mesa a ne neki robot koji nešto govori. Naučio me da se neću uvijek svidjeti svima i da je to isto sasvim u redu. Ne treba tome ni težiti niti je prirodno, nismo svi za sve, kazala je Edina i dodala da ćemo je možda uskoro opet čuti na nekom radiju. 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije