Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Ponosni informativni duo Marija Miholjek i Saša Kopljar

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/2
18.03.2018.
u 15:15

Voditelji su primili nagradu za TV emisiju godine

Večernjakova ruža za TV emisiju godine zasluženo je otišla ekipi Dnevnika Nove TV. Unatoč žestokoj konkurenciji koju su činili A-strana, Hrvatski velikani, Potraga i Stambeno pitanje, publika je za pobjednika odabrala najgledaniju informativnu emisiju u zemlji. Nagradu su preuzeli Marija Miholjek i Saša Kopljar.

– Nadali smo se nagradi, ali ipak smo se jako iznenadili kada smo je i dobili. Sretni smo što smo pobijedili jer riječ je o vrlo jakoj kategoriji – iskreno je rekao Saša.

Saša i Marija pojavili su se na pozornici HNK kao prezenteri, a Marija se slaže da nagradu nisu očekivali.

– Hvala najljepša od srca, nismo mislili da ćemo se danas u dva navrata popeti na ovu pozornicu. Nismo je očekivali, ali nadali smo joj se. Imali smo ovu prezentersku ulogu pa smo se dosta koncentrirali na nju, tako da nismo baš očekivali nagradu – rekla je.

 

 

U listopadu davne 2005. godine gledatelji pred malim ekranima prvi su put imali priliku pogledati središnju informativnu emisiju Nove TV. Danas, 12 i pol godina poslije, Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u Hrvatskoj koja tu titulu uvjerljivo drži već osmu godinu zaredom. Marija i Saša ističu kako je za osvojenu nagradu zaslužna cijela ekipa koja svojim ustrajnim radom pridonosi stvaranju jedne takve kvalitetne emisije.

– Sretni smo i ponosni što smo dobili čast primiti ovu nagradu u ime svih kolega. Hvala svima njima. Divno je raditi s cijelom našom ekipom koja radi iza kamere i ispred kamere. Mnogo ih je bez kojih naš Dnevnik ne bi mogao biti to što jest. Puno je rada i truda iza ove emisije. Želim čestitati svima njima! – ponosno je rekla Marija.

1/34

Koliko vole svoj posao, voditelji su dokazali rekavši da s užitkom dočekaju svaki radni dan.

– Svaki je dan drukčiji, uzbudljiv i dobar. Iznova se veselimo svakom radnom danu. Ne mogu izdvojiti nijedan poseban moment jer je uistinu svaki dan na Dnevniku dobar – rekao je Saša, a statua Ruže svoje će mjesto pronaći u njihovoj redakciji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije