Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nada se istom uspjehu

U 'Život na vagi' ulazi Martin kojemu je otac u četvrtoj sezoni skinuo gotovo 60 kg

Foto: RTL
1/4
10.08.2023.
u 07:45

Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je jako povezan i s kojima i radi

U novoj, sedmoj sezoni showa "Života na vagi" gledat ćemo i Martina Jakubovskog (21). Martin dolazi iz Vukovara, ima 159,7 kilograma i iznajmljuje prostore za proslave. Razgovorljiv i emotivan dečko, a gledatelji će se sjetiti i njegovog oca  Ivana Jakubovskog, koji je bio najteži kandidat četvrte sezone. Ivan je u show tada ušao sa 241,9 kilogram, a izašao 59,2 kilograma lakši. 

Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je
jako povezan i s kojima i radi.

VEZANI ČLANCI

- Bio sam mršav do svoje četvrte godine, kada su mi liječnici propisali lijek koji mi je otvorio apetit i sve je krenulo nizbrdo - prisjetio se.

- Kad se pogledam u ogledalo, vidim mlado tijelo koje žudi za skidanjem kilograma, a prekriveno je masnim naslagama - rekao je.

Martinova djevojka je nutricionistica i upravo ga je ona prijavila u show, čemu se nije nimalo protivio. 

- Želim skinuti kilograme, produljiti si život i da mi bude lakša svakodnevica - kaže Martin koji se najviše boji da će se razboljeti i neće moći obavljati dnevne aktivnosti.

Uz njega, u show ulazi i Irena Pušec (47), kućanica iz Donje Stubice. Ima 173 kilograma, a vrlo je emotivna osoba koja je život posvetila svojim najmilijima. 

- Moja obitelj je meni sve; imam predivnog supruga, dva prekrasna sina, unuke, predivne sestre koje me drže na životu i bez njih svih nisam potpuna. Nemam savršen život, ali koliko god možemo, držimo se zajedno i sve nam je onda lakše - kaže Irena koja je vrlo rano postala baka i koja se boji za svoje zdravlje i da neće vidjeti što se događa s njezinom djecom i unučadi. 

- Želim što dulje biti sretna sa svojom obitelji - kaže Irena i otkriva kako ima puno neispunjenih želja, a jedna od njih je i to što je htjela raditi s djecom kao učiteljica ili odgajateljica u vrtiću, ali zbog kilograma nije mogla. 

- Svatko ima neispunjenih želja, pogotovo kad imate višak kilograma i ne možete hodati, disati i sve vam je teško - dodala je.

- Željela bih ići na izlete i putovanja sa suprugom, igrati se s unucima, šetati i još puno toga. Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice - kaže Irena koja je sada spremna ispuniti sve što je zamislila.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije