Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije omiljena

Stručnjaci suglasni: Meghan kontrolira Harryja i natjerala ga je na ovaj potez

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
09.01.2020.
u 13:08

Oni tvrde da je to pravi razlog zašto se bračni par povlači s kraljevskih dužnosti, kažu da je Meghan doslovno natjerala Harryja na taj potez.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj suglasni su u jednom – tvrde da Meghan Markle kontrolira princa Harryja i da će on napraviti sve kako bi se ona osjećala sretno i zaštićeno.

Oni tvrde da je to pravi razlog zašto se bračni par povlači s kraljevskih dužnosti, kažu da je Meghan doslovno natjerala Harryja na taj potez.

– Ona je ta koja je htjela ponovno živjeti u Kanadi i Kaliforniji, gdje se osjeća sretno. Želi maknuti sina Archieja od restriktivne i nametljive politike Buckinghamske palače – govore stručnjaci.

Isto tako navode i činjenicu da odnosi između braće Williama i Harryja nisu najbolji, s to se i pogoršalo otkako je Harry upoznao Meghan. Vojvoda od Sussexa ne pronalazi pomoć ni oslonac u svom starijem bratu koji se mora ponašati po propisima jer će jednog dana naslijediti prijestolje, što Harry ne može. 

Napominju i da je Harry potpuno promijenio društvo i napustio dugogodišnje prijatelje. 

– Nitko ne može kriviti Harryja što želi zaštititi suprugu, kojoj je zaista teško s britanskim medijima. Harry je stvarno voli i želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, poput obitelji Clooney. Preuzela je kontrolu nad njegovim životom – tvrde stručnjaci. 

Komentara 1

NA
Namcor
00:22 11.01.2020.

Harry se pokazao neozbiljnim. Sve što on jest i što je radi,o kroz život omogućila mu je obitelj. A on okreće leđa tati, bratu, baki...da bi ispunio hir razmažene starlete koja si je zamislila da će biti kraljevna, a sada je da je ljudi baš i ne vole. Čijom krivnjom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije