Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Fanovi bijesni: 'Meghan je uništila kraljevsku obitelj'

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
08.01.2020.
u 21:12

Mnogi glavnog krivca vide upravo u vojvotkinji od Sussexa.

Iznenadna odluka princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle da se povuku sa svojih dužnosti kao starijih članova britanske kraljevske kuće zaprepastila je cijeli svijet i pokrenula čitavu lavinu reakcija na društvenim mrežama. Potez koji je dobio ime 'Megxit' podijelio je fanove kraljevske obitelji. Neki su pozdravili potez Harryja i Meghan, dok su drugi pak oštro kritizirali potez mladog para.

Mnogi glavnog krivca vide upravo u vojvotkinji od Sussexa. 

- Meghan Markle uništila je kraljevsku obitelj - kazala je jedna tviterašica, dok su drugi kazali kako je Markle uništila princa Harryja kojeg odvaja od njegove obitelji. 

 

Drugi su ipak pokazali malo više podrške mladom kraljevskom paru. 

- Harry se brine i stalo mu je do Meghan. Samo je želi zaštiti. Sjetimo se, on je izgubio svoju mamu i ne želi izgubiti svoju suprugu. 

 

Drugi su pak komentirali: - Harry i Meghan ne trebaju biti u kraljevskoj obitelji, mogu preživjeti i sami. Čini se da su sretni zajedno. Stoga zašto bi trpili sve to kad mogu otići i živjeti svoj život kako žele. 

 

Poznati britanski voditelj Piers Morgan nije se libio kritizirati Meghan Markle koju krivi za raspad kraljevske obitelji. 

- Ljudi kažu da sam prekritičan prema Meghan Markle, ali ona je ostavila svoju obitelj, svojeg oca, većinu svojih starih prijatelja, razdvojila Harryja i Williama i sad je razdvojila Harryja od kraljevske obitelji. 

 

Međutim, kao što je bilo i za očekivati mnogi su ovaj potez iskoristili za dobru šalu. 

Donosimo neke od njih:

 

 

 Video: Meghan i Harry pokazali kraljevsku bebu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mann tga
Mann tga
23:39 08.01.2020.

Jbt jeste dosadni vise sa nebitnim likovima

RI
rikavac
23:11 08.01.2020.

haha haha Fanovi bijesni.

Avatar nekakav
nekakav
07:03 09.01.2020.

Riđobradi ionak nije čistog plemićkog podrijetla, majka mu nije bila iz takve obitelji, već priprosta seljanka građanka. Žena mu je isto takva. Ali djeca im to neće oprostiti. Jedno je biti razvlašten kralj, a sasvim nešto drugo ovo što sad radi. Tko su oni bez kraljevskih prerogativa? Prosječna glumica i... Tko je on bez kraljevskih počasti? Nitko. A 5% prihoda od države ne ću komentirati... Idu u kanadu... A kojim se poslom misle baviti, a da im je to sada onemogućeno? Za nju znamo, teško se pred kamerama svlačiti, a pol sata poslije izigravati brižnu 'vojvotkinju'.. I čemu nas mučite s njima? Zašto više ne pišete o npr. afričkom kralju i njegovoj 138-oj ženi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije