Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok za obitelj

Splitski glumac i pjevač o velikom gubitku: Mučno je gledati kako tako velik čovjek kopni pred vašim očima

Šibenik: Posljednji ispra?aj glumice Dolores Lambaše
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
14.07.2022.
u 12:59

Ivi Perkušiću u veljači je preminuo otac nakon kratke i teške bolesti i glazbenik je osvojenu nagradu na Splitskom festivalu posvetio ocu

Glumac i pjevač Ivo Perkušić prije nekoliko dana imao je razloga za slavlje kada je na Splitskom festivalu osvojio nagradu za najcjelovitije djelo za pjesmu “Sa mnom”. Ova nagrada samo mu je dala još veći vjetar u leđa da se posveti svojoj glazbenoj karijeri, a uljepšala mu je ovu godinu u kojoj je pretrpio veliki gubitak u veljači kada mu je preminuo otac Pero. U razgovoru za Gloriju Perkušić je rekao kako je nagradu posvetio ocu koji je također bio veliki zaljubljenik u glazbu.

– Tata je bio pomorac, no volio je sve vezano uz muziku. On i mama oduvijek su slušali lijepu glazbu kojom su zarazili i sestru i mene. Splitski festivali i talijanski Sanremo nešto je što se kod nas u kući uvijek pratilo – ispričao je Perkušić za Gloriju. Kazao je kako je za njegovu obitelj bio veliki šok kada mu je otac preminuo nakon kratke borbe s rakom pluća. 

– I sada mi je teško pojmiti kako ga je rak uništio. Tata je bio visok dva metra, a na kraju je postao svoja sjena. Mučno je gledati kako tako velik čovjek kopni pred vašim očima i to nevjerojatnom brzinom – rekao je Ivo i kazao kako se obitelj nadala čudu i vjerovala kako može biti bolje.

– U klasičnom smislu nismo se uspjeli oprostiti. Razgovarali smo koliko se moglo, no barem je znao da je okružen najmilijima, mojom mamom, sestrom, zetom, nećakom i sa mnom – rekao je. 

VIDEO Putinova navodna ljubavnica je trudna, a njegova reakcija kada je doznao spol mnoge je iznenadila

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije