Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokorila Cannes

Sofia Coppola: Moji glumci nisu mogli pljačkati, bili su na premijeri

Sofia Coppola premijera (1)
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
18.05.2013.
u 16:18

Coppola je snimila svoj najprovokativniji film dosada, a u realizaciji je surađivala s Paris Hilton.

Za vrijeme filmskog festivala u Cannesu sve oči svijeta uperene su u centar glamura i blještavila. U samo jednom danu Cannes je više puta postao 'vijest dana'. Osim prekrasnih glumica i njihovih haljina, na crvenom tepihu, stalno se održavaju i ekstravagantni partyji. Leonardo DiCaprio uhvaćen je u druženju u noćnom klubu s nekoliko plavuša, a Gary Dourdan podigao je svoju kolegicu iz serije CSI na jednoj dnevnoj zabavi te je tako, zahvaljujući haljini koju je nosila, pokazala stražnjicu cijelom svijetu.

Između pucnjave i krađe milijun dolara vrijednog nakita, prikazao se i sjajan film. Izvrsna Sofia Coppola imala je premijeru filma "The Bling Ring" te u filmskom smislu, piše USA Today, rasturila Cannes. U približno isto vrijeme dok je Coppola imala premijeru, ukraden je i spomenuti nakit, što je nasmijalo i samu redateljicu, budući da njezin film prati bogate kradljivice.

Alibi za glumce

- Moji glumci imali su premijeru i after party, imaju alibi, našalila se Coppola. Film "The Bling Ring" njezin je najprovokativniji uradak dosad, piše Entertainment Weekly, ističući mladu zvijezdu Katie Chang, koja je u filmu odigrala glavnu ulogu. Radnja filma prati ekipu mladih u Los Angelesu koja vrijeme provodi u opsjednutosti slavnima, prateći ih na internetu kako bi potom provaljivali u njihove domove.

Ušla u dom Paris Hilton

Kako bi sve bilo što autentičnije, Coppola je ušla u dom Paris Hilton, koja joj je dopustila da snima scene u njezinoj ekstravagantnoj vili. U jednoj od glavnih uloga našla se i talentirana Emma Watson. Za potrebe filma sjajno je 'skinula' kalifornijski naglasak te plesala oko štange u vili Paris Hilton. Coppola potiče iz cijenjene filmske loze, njezin otac odgovoran je za najbolju filmsku trilogiju svih vremena, a ona je očito naslijedila talent.

Skromna netipična holivudska zvijezda

Otkako je 1999. godine izašao njezin prvi film "The Virgin Suicides", ne prestaje oduševljavati svojim uratcima. Još je fascinantnije što ne gradi oko sebe tipičan holivudski kult ličnosti. Nema čak niti Facebook i Twitter. - Ne osjećam se ugodno kad dijelim informacije o svom životu. Ne shvaćam, rekla je redateljica. Skromna Sofia čak ne nosi niti preskupu dizajnersku odjeću niti nakit. Unatoč karakteru, uspijeva se uklopiti u holivudsko blještavilo te povezati čak i sa svojom suštom suprotnosti, Paris Hilton.

>>Od tete Sofije "pokupila" je elegantan stil i ljubav prema filmu

>>U pradjedovoj palači udala se Sofia Coppola

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije