Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je iskrena

Slavna pjevačica priznala što je pravi razlog za opstanak njezinog braka

Foto: PA/Pixsell
1/5
01.05.2019.
u 08:00

Njihova veza imala je uspone i padove, a 39-godišnja pjevačica je priznala da još uvijek uče kako se ponašati u takvim situacijama.

Pjevačica Pink, u razgovoru za "Today" show, izjavila je da ona i muž već 17 godina idu na terapije i da je to razlog zašto su još uvijek zajedno.

"Mi dolazimo iz slomljenih obitelji. Nismo imali uzore koji bi nam rekli kako da održimo obitelj na okupu. Ne postoji knjiga koja će ti reći kako da to napraviš", rekla je pjevačica. Nakon dvije godine braka, Pink i njezin suprug Carey odlučili su se razići, no nikada se nisu razveli.

Njihova veza imala je uspone i padove, a 39-godišnja pjevačica je naglasila da još uvijek uče kako se ponašati u takvim situacijama te da je ključno da znaju komunicirati. Javno je priznala da su uz pomoć terapeuta, ona i suprug prebrodili i razdoblja bez seksa.

Pink i Carey imaju dvoje djece, devetogodišnju Willow Sage i trogodišnjeg sina Jamesa Moona. Pjevačica je nedavno izbacila i novi, osmi, album pod nazivom "Hurts 2B Human".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije