Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantne optužbe

Glumica tvrdi da ju je član kraljevske obitelji pozvao na orgije i konzumaciju droge: 'Poziv u zadnji čas'

Foto: profimedia
1/24
23.04.2024.
u 18:00

Rebel Wilson izdala je memoare naziva "Rebel Rising" i prozvala mnoge, a među njima se našao i jedan član kraljevske obitelji

Glumica Rebel Wilson ne prestaje šokirati pričama u svojim memoarima "Rebel Rising". Wilson je otkrila da ju je jedan član britanske kraljevske obitelji pozvao na orgije i konzumaciju droge, prenosi Page Six. Iako člana kraljevske obitelji nije imenovala, otkrila je da je riječ o muškarcu koji je vjerojatno u petnaestom ili dvadesetom redu za prijestolje.

Wilson tvrdi da je dobila "poziv u zadnji čas" 2014. te da joj je osoba iz kraljevske obitelji objasnila da je potrebno "više djevojaka" na događaju, koji je bio srednjovjekovne tematike. Zabava se održavala u kući američkog tehnološkog milijardera u blizini Los Angelesa. "Kakva savršena prilika za pronaći dečka, pomislila sam", napisala je u svojoj knjizi pa otkrila da su muškarci bili odjeveni u vitezove, dok je bazen bio pun žena odjevenih u sirene. Glumica navodi da je ondje vidjela kraljevskog člana kako se drogira.

Wilson također govori da joj je rečeno da je droga "za orgije", jer takva aktivnost obično počinje u određeno vrijeme navečer na zabavama kod tog tehnološkog milijardera. "Nepotrebno je reći da podižem svoju djevojačku haljinu i bježim odatle što brže mogu", napisala je u memoarima o orgijama kojima u konačnici nije svjedočila. Podsjetimo, u svojoj novoj knjizi otkrila je i to da joj je jedna hollywoodska zvijezda poslala prijetnje nakon što je saznala da će se naći u njezinim nadolazećim memoarima, piše New York Post. "Unajmio je kriznog PR menadžera i odvjetnike. Pokušava spriječiti medijsku pozornost o mojoj novoj knjizi", napisala je glumica na svom Instagram storyju koji je obrisala pa onda kasnije otkrila o kome je riječ.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Još ranije je otkrila da će obožavatelji u knjizi moći pročitati sve o njoj - od njezina odnosa s hranom i borbom s kilogramima do njezine glumačke karijere koja je krenula kada je još bila dijete. Očito je Sachu Barona Cohena činjenica da će neke stvari izaći na vidjelo uplašila pa je krenuo prijetiti glumici.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije