Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuva dokaze

Ništa od razvoda: Karleuša prijeti Dušku videom koji bi ga mogao uništiti!

Foto: Instagram
1/5
25.04.2019.
u 13:44

Naime, Jelena je navodno napustila zajednički stan i otišla u hotel nakon što se posvađala sa suprugom u Turskoj. Tada su se i prestali pratiti na Instagramu. To je trajalo kratko jer se sada ponovno prate na toj društvenoj mreži

Iako je pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko dana objavila kako je sve u redu s njezinim brakom, srpski mediji tvrde suprotno. 

Naime, Jelena je navodno napustila zajednički stan i otišla u hotel nakon što se posvađala sa suprugom u Turskoj. Tada su se i prestali pratiti na Instagramu. To je trajalo kratko jer se sada ponovno prate na toj društvenoj mreži. 

Karleušin prijatelj otkrio je kako je ona četiri dana u Istanbulu bila s tetom i prijateljicom, dok je Tošić bio u Kini. Rekao je kako se, čim je došla, počela svađati s nogometašem, koji je u bijesu zatražio razvod. Ona je nakon svađe otišla u hotel kako bi se smirila, piše Kurir.

Pjevačica navodno ima izrazito kompromitirajući video Tošića, koji planira objaviti ako on dalje bude inzistirao na razvodu, tvrdi Alo.rs.  Karleušin prijatelj ispričao je kako se radi o snimci i fotografijama koje je ona dobila od poznanika, a Duško je na njima s društvom u vrlo nezgodnoj situaciji. Ipak, nije htio otkriti više detalja.

Pogledajte koji su razvodi poznatih najviše šokirali javnost:

Ključne riječi

Komentara 7

B2
bordon 2
13:51 25.04.2019.

E moj Dusko dugousko!

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
14:07 25.04.2019.

aaaa pa ako su prestali da se prate na instagramu, onda to mora da je jaaako ozbiljno! WHO CARES!!!

AN
Antonio1952
14:42 25.04.2019.

Da nije Dusko supak meraklija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije