Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka je konačna

Kraj ljubavi! Razvodi se jedna od najbogatijih Hrvatica

Sanja Duggan s Krešimirom Čorkom, portal (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
17.04.2019.
u 18:05

Odluka o razvodu je konačna, a ljubavi je, čini se, presudila udaljenost. Točnije – život na dva kontinenta. Sanja Duggan, naime, većinu vremena provodi na relaciji Los Angeles – Zagreb

Jedna od najbogatijih Hrvatica, poduzetnica Sanja Duggan i Krešimir Čorak još uvijek su službeno u braku, no čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj, piše časopis Story

Odluka o razvodu je konačna, a ljubavi je, čini se, presudila udaljenost. Točnije – život na dva kontinenta. Sanja Duggan, naime, većinu vremena provodi na relaciji Los Angeles – Zagreb, a trajno se preselila na Beverly Hills 2014. sa sinom Lennonom Bennetom kojeg je dobila s poduzetnikom Franom Barbierijem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kristinabradac You can't do epic shit with basic people!😂

A post shared by Sanja Duggan (@sanjaduggan1) on

Podsjetimo, Sanja i Krešimir vjenčali su se na pješčanoj plaži u Kaliforniji 2015. Cermonija je bila intimna, pozvali su samo najbliže prijatelje. Sanjina kuma bila je bivša manekenka Kristina Bradač, a među uzvanicima je bila i Fani Stipković.

Pogledajte koji su sve razvodi poznatih šokirali javnost: 

Komentara 21

AU
austrougarskigeneral
18:59 17.04.2019.

koga briga

EM
Emc2
20:21 17.04.2019.

Koja je sad pak ova?

DU
Deleted user
20:36 17.04.2019.

Ne treba je dovoditi u vezu s Karleušom, Veljačom ili Rozgom - ali niti s mozgom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije