Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Severinino gostovanje u 'Večernjoj školi' bilo je najbolje gostovanje u TV emisiji

Ilustracija
Damir Spehar/PIXSELL
07.03.2024.
u 08:29

Pobjede su odnijeli Ana Brdarić, Tomislav Jelinčić i Sanja Doležal s RTL-a i Željko Pervan (HTV). TV debitant bila je Antonija Blaće (RTL), "Brisani prostor" Gorana Milića (HTV) najbolja originalna, a "Tko želi biti milijunaš" (HTV) najbolja licencirana emisija.

Večernjakova ruža postala je Ekran, a baš kao i godinu ranije iz Kineskog paviljona na Velesajmu, HTV je i svečanu dodjelu iz Boćarskog doma 2006. godine uvrstio u svoj izravni program, ugostivši tako u eteru konkurentske voditelje, urednike i čelne ljude s kojima se bori za prevlast i osvajanje medijskog tržišta, zbog čega je dobio i pohvale Vijeća za elektroničke medije. Uz promjenu imena, s 13 na 18 povećan je i broj kategorija u kojima su čitatelji birali najbolje. Među ženama i muškarcima tražile su se najbolje TV osobe u informativnom i kulturnom te u zabavnom, mozaičnom i sportskom programu.

Pobjede su odnijeli Ana Brdarić, Tomislav Jelinčić i Sanja Doležal s RTL-a i Željko Pervan (HTV). TV debitant bila je Antonija Blaće (RTL), "Brisani prostor" Gorana Milića (HTV) najbolja originalna, a "Tko želi biti milijunaš" (HTV) najbolja licencirana emisija. Severinino gostovanje u "Večernjoj školi" bilo je najbolje gostovanje u TV emisiji. Najbolju seriju imao je HTV, Vrdoljakovu "Dugu mračnu noć" te dokumentarni program, "Hrvatsko podmorje" Mire Andrića. Sviličićev "Oprosti za kung-fu" bio je najbolji film, Goran Višnjić glumac, a Ksenija Pajić glumica. Miroslav Škoro, Natali Dizdar i Colonia bili su glazbeni laureati. "Opasne veze" Tihomira Dujmovića (OTV) izabrane su za najbolju lokalnu emisiju.  

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije