Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Davor Dretar-Drele s trona skinuo Trpimira Vickovića-Vicka

Zagreb: Davor Dretar Drele, voditelj Narodnog radia, smršavio je 25 kilograma
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
06.03.2024.
u 08:31

Razlog za slavlje imali su i najbolji glazbenici – Ivana Banfić, Boris Novković i Parni valjak.

Crvenim tepihom Kineskog paviljona na zagrebačkom Velesajmu prošetale su 18. veljače 2005. godine sve "velike face" hrvatskog show businessa, medija i glumišta, no Večernjakovih ruža bilo je samo za trinaestero najboljih u protekloj godini. Prema sudu koji su čitatelji izrekli glasujući putem kupona, telefona i SMS-a te interneta dobili su ih neka nova i neka već dobro poznata lica pa je Goranu Višnjiću sedmi put pripala tradicionalna Večernjakova nagrada. Umjesto glumca Ružu je preuzeo njegov punac Antun Vrdoljak čija je "Duga mračna noć" dobila Ružu za najbolji film. Darija Knez izabrana je za najbolju glumicu. Oliveru Mlakaru favorit za najboljeg TV voditelja bio je Tarik Filipović no nagradu je odnio Goran Milić. Zaokret u karijeri Sanji Doležal priskrbio je Ružu za najbolju voditeljicu. Razlog za slavlje imali su i najbolji glazbenici – Ivana Banfić, Boris Novković i Parni valjak. Najbolja radijska voditeljica bila je Sonja Šarunić, a nakon što je sedam godina za redom Trpimir Vicković-Vicko dobio Ružu za najboljeg radijskog voditelja, s trona ga je "smijenio" Davor Dretar-Drele, obećavši kako će zbog nagrade biti još bolji. I deblji. U tri nove kategorije – za najbolju originalnu i licencnu emisiju te najboljega tv debitanta pobijedili su "Latinica", "Tko želi biti milijunaš" i "Tatjana Jurić. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije