Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Višnjić je 2002. dobio šestu, a Thompson i Nina Violić prvu Ružu

Večernjakova ruža
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
04.03.2024.
u 08:40

Po šestu je Ružu došao i Trpimir Vicković Vicko, kojemu otkako je ustanovljena kategorija za najboljega radijskog voditelja, nijedna nije "izmaknula"

Ovo mi je peta Ruža, a kao da mi je prva. Kao i svaki drugi čovjek, želim čuti: "Volim te", a ova je Ruža – "Volim te" od čitatelja Večernjaka – sjajnih očiju kao da će zaplakati, kazala je u svome govoru na dodjeli Večernjakove ruže za 2002. godinu Nensi Brlek, po izboru naših čitatelja najbolja ženska TV osoba.

– Nensi je zaljubljena i ja joj želim da se ove godine uda uz pismu "Virujen u te" – otkrila je Severina, dobitnica druge Ruže za najbolju pjevačicu. Nakon pet godina nominacija za najboljega glumca na ovoj je dodjeli svoju prvu Ružu dobio i Tarik Filipović. Ali ne za glumu, već za najbolju mušku TV osobu. Najboljim glumcem šesti je put zaredom proglašen popularni dr. Kovač iz "Hitne službe" – Goran Višnjić.

Po šestu je Ružu došao i Trpimir Vicković Vicko, kojemu otkako je ustanovljena kategorija za najboljega radijskog voditelja, nijedna nije "izmaknula". Kao i godinu prije, Ruže za najbolju radijsku voditeljicu i najbolju grupu dobili su Barbara Kolar i Colonia, dok su svoje prve Ruže dobili Marko Perković Thompson i Nina Violić – najbolji pjevač i najbolja glumica. 

A Severinina želja s dodjele obistinila se nekoliko mjeseci poslije – Nensi Brlek udala se za klavijaturista Parnog valjka Berislava Blaževića.

GALERIJA Dodjela nagrada Večernjakova ruža za 1995. godinu

Večernjakova ruža
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije