Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Fani Stipković plijenila je pozornost u haljini s 3500 umjetnih ruža

Zagreb: Snježana Mehun otvorila Posh bar, novo jet-set okupljalište
Foto: Marko Lukunic/ VLM
1/5
05.03.2024.
u 08:36

Dodjelu jubilarne Ruže izravno je prenosila Nova TV, a održana je u Tvornici, no unatoč snježnoj mećavi koja je u veljači 2004. bila zahvatila Zagreb, pokazalo se da je i taj prostor bio premalen pa su mnogi ostali pred vratima

Sa sedam osvojenih Večernjakovih Ruža za najboljeg radijskog voditelja Trpimir Vicković Vicko postao je rekorder u prvih deset godina izbora. – Vjerujem u ono što radim, iza mene je 10.000 sati programa, a još imam što reći – kazao je na jubilarnoj, 10. Večernjakovoj ruži.

Barbari Kolar treću je godinu pripala Ruža za najbolju radijsku voditeljicu, a Coloniji za najbolju grupu, dok je glumici Bojani Gregorić to bila četvrta Ruža, a Nini Badrić druga, baš kao i Tariku Filipoviću, koji je obje dobio u muškoj kategoriji za najbolju TV osobu. Prve Ruže pripale su glumcu Ivi Gregureviću, pjevaču Miroslavu Škori te Anji Alavanji, najboljoj TV osobi u ženskoj kategoriji. Čitatelji Večernjeg lista za najbolji su film izabrali "Tu" Zrinka Ogreste.

Glamurozna svečanost bila je ujedno i prava modna revija svečanih toaleta, a Fani Stipković plijenila je pozornost u kreaciji Matije Vujice, haljini s 3500 umjetnih ruža. U toaletama, doduše fašničkim, stigla je i cijela delegacija Republike Pešćenice predvođena predsjednikom Željkom Malnarom, nominiranim za najbolju TV osobu.

Dodjelu jubilarne Ruže izravno je prenosila Nova TV, a održana je u Tvornici, no unatoč snježnoj mećavi koja je u veljači 2004. bila zahvatila Zagreb, pokazalo se da je i taj prostor bio premalen pa su mnogi ostali pred vratima. 

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA Dodjela nagrada Večernjakova ruža za 1994. godinu

Zagreb: Snježana Mehun otvorila Posh bar, novo jet-set okupljalište
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije