Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rješava se mana

Selena Gomez povećala grudi za Justina Biebera?

Selena Gomez
Foto: Instagram
10.07.2014.
u 09:53

Selenu su fografirali dok je izlazila iz jednog njujorškog restorana, a u oko odmah upada pripijena crna majica i ispod nje gole grudi bez grudnjaka.

Kad je riječ o Seleni Gomez negdje će se u priči zasigurno povući i ime Justina Biebera.

Nije ništa drukčije ni ovaj put. Selenu su fografirali dok je izlazila iz jednog njujorškog restorana, a u oko odmah upada pripijena crna majica i ispod  nje gole grudi bez grudnjaka. Ne bi tu bilo ništa čudno da se ne primjećuje kako su joj grudi bujnije i čvršće. Strani mediji raspisali su se da je mlada pjevačica i glumica otišla "pod nož" i postala ponosna vlasnica silikonskih implatanata.

- Iz tko zna kojeg razloga, Selena ima jako loše mišljenje o sebi. Uopće nema samopoštovanja i misli da nije lijepa. Ima popis mana i rješava ih jednu po jednu. A sve to čini kako bi zadivila Biebera, izjavio je za Hollywood Life prijatelj pjevačice.

 

>>Seleni Gomez policija pokucala na vrata!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije