Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako tužno

Samo dva dana nakon poroda TV zvijezda otkrila da je izgubila bebu: 'Slomljena sam. Bila je zdrava'

Foto: Instagram
1/5
12.07.2022.
u 18:11

Naime, samo dva dana nakon rođenja, preminula je njena kći Lorena. Shrvana Lauren Rose Goodger zamolila je za privatnost i kazala kako je sigurna da je dijete bilo zdravo, te da ne želi ulaziti u detalje oko uzroka smrti jer ne zna što je bilo pogrešno s njom ili njenom bebom.

Britanska reality zvijezda i influencerica Lauren Rose Goodger (35) na Instagramu je objavila tužnu vijest. Naime, samo dva dana nakon rođenja, preminula je njena kći Lorena. Shrvana Goodger zamolila je za privatnost i kazala kako je sigurna da je dijete bilo zdravo, te da ne želi ulaziti u detalje oko uzroka smrti jer ne zna što je bilo pogrešno s njom ili njenom bebom. 

 

"Lorena, počivaj u miru. Bila je najljepša zdrava beba koju sam ikad vidjela, baš kao i njezina sestra Larose. Riječima ne mogu opisati kako se osjećam kao majka koja je nosila dijete mjesecima savršeno i rodila ga, a anđeo mi je sada oduzet. Nije bilo komplikacija na porodu ni u trudnoći, bila je dobro i zdrava, ali neću sada ulaziti u detalje jer znam da ništa nije bilo pogrešno s njom ni sa mnom. Slomljena sam. Vratila sam se kući iz bolnice, ja i Charlie proveli smo toliko vremena s našom djevojčicom Lorenom i još se nisam oprostila s njom. Molim vas, mogu li zamoliti fotografe da poštuju našu privatnost. Nikada neću preboljeti ovo, ali naučit ću kako živjeti svaki dan s Lorenom u srcu, ona će uvijek biti sa mnom i ja ću opet biti s njom jednog dana. Moja Lorena, volim te puno", napisala je. 

TV zvijezdu na društvenim mrežama inače prati oko 900.000 ljudi, a popularnost je stekla sudjelovanjem u showovima kao što su 'The Only Way Is Essex', 'Dancing on Ice' i 'Celebrity Big Brother. 

Prvo dijete sa dečkom Charlesom Druryjem dobila je u srpnju 2021. godine. Bebi su dali ime Larose.  Lauren i partner jako su se veselili drugoj bebi i dijelili detalje o trudnoći s pratiteljima,koji su je odmah krenuli tješiti u komentarima nakon što je objavila da je beba preminula.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MalenaB.
MalenaB.
18:17 12.07.2022.

Nema veće tuge ..da ti srce pukne 😥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije