Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio nastupom

Ryan Gosling zapjevao na Oscarima, a pridružio mu se i neočekivani gost

96th Academy Awards Oscars Show Hollywood
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
1/13
11.03.2024.
u 09:48

Glumac je izveo pjesmu "I'm Just Ken" iz filma Barbie u kojem je utjelovio ulogu lutke Ken. Nastup je oduševio sve prisutne, a posebno kada se na pozornici glumcu pridružio legendarni gitarist rock grupe Guns 'N Roses poznatiji kao Slash.

Glumac Ryan Gosling (43) zapjevao je pjesmu "I'm Just Ken" iz filma Barbie u kojem je utjelovio ulogu najpoznatije muške lutke. Njegova izvedba ove pjesme jedan je od najupečatljivijih trenutaka u ovom filmu koji je obilježio prošlu godinu, a "I'm Just Ken" bila je nominirana za najbolju izvornu pjesmu.

Gosling je oduševio svojim nastupom za koji je obukao ružičasto odijelo. Nastup je započeo sjedeći iza Margot Robbie, koja je utjelovila Barbie u istoimenom filmu. Prilikom početka nastupa, glumica nije mogla skinuti osmijeh s lica.

VEZANI ČLANCI:

Nosio je crni šešir, sunčane naočale i ružičasto blještavo odijelo. Šešir je zatim dao uzvanici do sebe i krenuo prema pozornici gdje su ga dočekali plesači i Mark Ronson, poznati DJ i producent, koji je uz Ryana svirao gitaru.

Međutim, svi su ostali bez riječi kada je na scenu izašao i Saul Hudson, poznatiji kao Slash, legendarni gitarist grupe Guns 'N Roses. On je odradio solo na gitari, a Ryan je u jednom trenutku sišao s pozornice i dao mikrofon svojoj ekipi iz filma Barbie, a zapjevala je i Emma Stone koja je osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu Poor Things.

VIDEO: 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije