Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunio sve

Glumac koji je uništio najnapetiji trenutak na Oscarima sada otkrio što se dogodilo

96th Academy Awards - Oscars Photo Room - Hollywood
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS
1/22
12.03.2024.
u 18:23

Ovogodišnju dodjelu Oscara pratili su brojni gafovi, ali jedan trenutak zbunio je sve. Tijekom proglašavanja najboljeg filma godine, legendarni glumac Al Pacino samo je izjavio - Moje oči vide Oppenheimera - što je mnogima uništilo najnapetiji trenutak. Glumac je sada objasnio da je to bila odluka producenata.

Legendarni glumac Al Pacino (83) zbunio je prisutne i gledatelje prestižne dodjele Oscara kad je proglašavao najbolji film godine. Sada je objasnio što se zapravo dogodilo. - Samo želim biti jasan da nije bila moja namjera da ih izostavim, već odluka producenata da ih više ne ponavljaju jer su pojedinačno istaknuti tijekom ceremonije. Bila mi je čast biti dio večeri i odlučio sam slijediti način na koji su željeli da se ova nagrada dodijeli - izjavio je sada za Variety.

- Shvaćam da je biti nominiran velika prekretnica u nečijem životu i da niste u potpunosti uvaženi je uvredljivo i bolno. Ovo govorim kao netko tko je duboko povezan s filmašima, glumcima i producentima pa duboko suosjećam s onima koji su bili omalovaženi ovim propustom i zato sam smatrao potrebnim dati ovu izjavu - dodao je. 

VEZANI ČLANCI:

Molly McNearney, jedna od producentica Oscara i supruga ovogodišnjeg voditelja Jimmyja Kimmela, objasnila je kako je riječ o kreativnoj odluci jer su se bojali da će emisija trajati predugo. 

Podsjetimo, Pacino je na 96. dodjeli Oscara trebao pročitati tko je dobio nagradu za najbolji film, no razočarao je gledatelje svojim nastupom. Naime, prema običaju, uvijek se prije objave pobjednika u kategoriji trebaju pročitati svi nominirani. Ove godine u kategoriji najboljeg filma bili su sljedeći filmovi: ''Anatomija pada'', ''Američka fikcija'', ''Barbie'', ''The Holdovers'', ''Ubojice cvjetnog mjeseca'', ''Maestro'', ''Prošli životi'', ''Uboga stvorenja'', ''Zona interesa'' i ''Oppenheimer''

GALERIJA: Glumica pala na crvenom tepihu Oscara i mnoge oduševila svojom reakcijom

96th Academy Awards - Oscars Photo Room - Hollywood
1/7

No, Al je tu tradiciju preskočio. Nakon što je otvorio kuvertu, samo je rekao - Moje oči vide Oppenheimera - i tako najavio pobjednika. U dvorani su svi bili vidljivo zbunjeni, a zbunjeni su bili i gledatelji u svojim domovima koji su na društvenim mrežama komentirali cijelu situaciju. ''Pa veselio sam se toj zadnjoj tenziji!'', ''Kako čudan način da otkriješ pobjednika. Pa što je ovo bilo?!'', pisali su. 

Nakon što je ceremonija završila, obratio se i sam domaćin Jimmy Kimmel koji je komentirao Pacinov stil predstavljanja. - Pretpostavljam da nikad prije nije gledao dodjelu nagrada. Čini se kao da svatko u Americi zna kako bi to trebalo ići... od 'A Oscar ide...', ali ne i Al Pacino! Bog ga blagoslovio. - zaključio je Kimmel.

VIDEO: 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije