Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban uzvanik

Ovaj pas bio je hit na Oscarima, a ime dijeli s jednom nogometnom zvijezdom

96th Academy Awards Oscars Arrivals Hollywood
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
1/4
11.03.2024.
u 09:20

Sedmogodišnji graničarski škotski ovčar Messi bio je posebna zvijezda ovogodišnje dodjele nagrade Oscar. Pas se pojavljuje u filmu "Anatomy of a Fall", a posebno ga je pozdravio i voditelj Jimmy Kimmel u uvodnom monologu.

Graničarski škotski ovčar imena Messi bio je glavna zvijezda ovogodišnje dodjele nagrade Oscar. Sedmogodišnji pas iz filma "Anatomy of a Fall" nosio je otmjenu crnu leptir-kravatu i sjedio je u prednjem dijelu Dolby Theatrea pored velikih glumačkih zvijezdi. 

U uvodnom monologu voditelj Jimmy Kimmel pozdravio je psa pa se kamera televizijskog prijenosa okrenula prema samom Messiju. – Nisam vidio francuskog glumca da tako jede bljuvotinu još od Gérarda Depardieua – rekao je Kimmel i time šokirao prisutne, a zatim se pojavio krupni plan simpatičnog ovčara. 

Messi je čak i zapljeskao Robertu Downeyju Jr. na osvojenom kipiću za najboljeg sporednoga glumca, a taj je trenutak odmah postao viralni meme.

 
 

Na samom kraju prijenosa Oscara, nakon što je voditelj Jimmy Kimmel zahvalio svima i poželio laku noć, kamera je nakratko prikazala Messija kako piški po zvijezdi Matta Damona na Stazi slavnih u Hollywoodu. 

VEZANI ČLANCI:

Iako je njihova svađa sad već postala kultna, prvo je počelo kao nevina šala kada je voditelj na kraju svog showa ''Jimmy Kimmel Live!'' naletio na oskarovca i rekao mu: – Isprike, Matte Damone, ponestalo nam je vremena. Sve je počelo tako što je htio oraspoložiti jednog od svojih producenata, a onda se to pretvorilo u višegodišnju praksu.

Glumac također nije ostao dužan Kimmelu te ga je izviždao te mu pokazao srednji prst kada je voditelj slavio 20 godina svoje emisije.

VIDEO: 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije