Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vanessa hudgens

Poznata glumica na crvenom tepihu potvrdila trudnoću! U uskoj haljini isticao se njezin trbuh

96th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/17
11.03.2024.
u 08:29

Na dodjelu Oscara došla je u crnoj, pripijenoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je bio vidljiv. Svoju sreću glumica nije skrivala, a trbuščić je i dodirivala. Za ovu priliku glumica je svezala kosu te nosila jako šminku.

Još jedna dodjela nagrada Oscar je iza nas, a ovoga puta radilo se o onoj 96. No, kako to obično biva, ni ona nije prošla nezapamćeno, a o brojnim detaljima govorit će se još danima. Na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih kipića imali smo priliku vidjeti golog prezentera, potrganu haljinu glavne glumice, pad na crvenom tepihu, ali i neke lijepe vijesti. Za njih se ovoga puta pobrinula glumica Vanessa Hudgens.

Vanessa je već na crvenom tepihu zagrijala atmosferu, a upravo je tako potvrdila ono o čemu se nagađa već tjednima. Radi se o dolasku prinove u njezinu obitelj. Naime, zvijezda "High School Musicala" čeka prvo dijete sa svojim suprugom Coleom Tuckerom. Na dodjelu Oscara došla je u crnoj, pripijenoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je bio vidljiv. Svoju sreću glumica nije skrivala, a trbuščić je i dodirivala. Za ovu priliku glumica je svezala kosu te nosila jako šminku.

Njezino tijelo u drugom stanju jasnije je bilo vidljivo u haljini za koju se odlučila za odlazak na afterparty Oscara. Radi se o zabavi koju organizira Vanity Fair. Naime, Vanessa je za ovu prigodu odabrala prozirnu, crnu, dugačku i široku haljinu ispod koje se moglo vidjeti kakvo donje rublje nosi, a isticao se i njezin dekolte. Glumica je nakon Oscara svoje duge, tamne uvojke pustila te spremno i odlično raspoložena pozirala medijima. 

Podsjetimo, vijest o trudnoći dolazi tri mjeseca nakon što su se Vanessa i Cole vjenčali pred najbližim prijateljima i obitelji u Meksiku. Već neko vrijeme se šuška da je Vanessa trudna, no ona o tome nije željela govoriti. Hudgens i Tucker upoznali su se prije tri godine preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa. Nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su vezu, a potom su se i zaručili. Glumica je za Today Show jednom prilikom izjavila da je odmah znala da je Cole onaj pravi.

VIDEO Sedam najvećih skandala Oscara: "Upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije