Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
styling na oscarima

Prpić Znaor: 'Kidman je malo mračna.' Ciganović: 'Haljina je predivna, ali nije mi jasna frizura'

Foto: Pixsell/Reuters
1/13
13.03.2023.
u 17:11

U našem studiju gostuju stilist Neven Ciganović i modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor koji komentiraju odjevne kombinacije slavnih holivudskih faca na sinoćnjoj dodjeli Oscara.

Iza nas je najglamuroznija noć u godinu tijekom koje su sve oči svijeta bile uprte u najveća imena Hollywooda. Raskošne kreacije i ovog su puta privukle pozornost modnih znalaca, ali i javnosti. Tko je oduševio, a tko podbacio svojom odjevnom kombinacijom na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu u studiju Večernjeg lista analiziraju modna savjetnica i novinarka Dubravka Prpić Znaor i stilist Neven Ciganović. 

 

 

 

Komentara 4

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:02 14.03.2023.

Lutak Cigi, kroničar hrvatske i inozemne scene, je donio presudu.

EX
Exar89
20:25 13.03.2023.

Meni nije jasno njegovo lice i kako ga je uspio tako unakaziti.

DI
dino85
07:14 15.03.2023.

Stara kaže, "lijepom čovjeku/ženi sve lijepo stoji".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije