Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

RTL-ova reporterka o nesvakidašnjoj situaciji: Ponudila sam joj novac, ali nije htjela ni čuti

Foto: RTL, Privatni album
1/7
18.08.2021.
u 11:30

Naime, kada je otišla na bankomat podignuti novac, zaboravila je novčanice u aparatu, a onda doživjela pozitivan šok.

Leona Šiljeg, RTL-ova reporterka, otkrila je kako se nedavno uvjerila da još uvijek ima poštenih ljudi na svijetu. Naime, kada je otišla na bankomat podignuti novac, zaboravila je novčanice u aparatu, a onda doživjela pozitivan šok. 

- Otišla sam potom u obližnju trgovinu i uopće nisam primijetila da nisam podigla tristo kuna jer sam plaćala karticom. Vratila sam se u stan i zvoni mi mobitel. Nepoznati fiksni broj. Banka. Kažu mi: Leona, zvala je gospođa koja je pronašla 300 kuna na bankomatu i tražila tko je napravio transakciju prije nje. Ostavila je svoj broj - kazala je Šiljeg za Slododnu Dalmaciju

Dodala je i da ju je kasnije nazvala, te da su se našle. 

- Dok sam je čekala, na kiosku sam pitala imaju li neku veliku čokoladu, kupila sam MERCI. Isto platila karticom jer nisam imala keša. Opet sam joj ponudila novac, ali nije htjela ni čuti iako sam je molila - kazala je reporterka i dodala da gospođa nije htjela uzeti novac, ali ni čokoladu, te priznala da joj je uljepšala dan.

Podsjetimo, RTL-ovki Leoni Šiljeg gotovo svi tereni prošle godine bili su vezani za zdravstvo, a svojim profesionalnim pristupom odlično je pokrila sve teme vezane za pandemiju koronavirusa i zato ne čudi što joj je 28. prosinca Hrvatska liječnička komora dodijelila godišnju nagradu za promicanje ugleda hrvatskih liječnika i liječničke profesije u 2020. godini.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije