Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogata nasljednica

Tamara Ecclestone s obitelji ponovno stigla u Hrvatsku, fotografi ih uhvatili na jahti kod Dubrovnika

Tamara Ecclestone sa suprugom i kćerkama uživa u ljetnim radostima
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/30
18.08.2021.
u 09:35

Podsjetimo, Tamara je prošle godine u rujnu rodila djevojčicu u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti.

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (37) već tradicionalno s obitelji dolazi na odmor u Hrvatsku pa ništa drugačije nije bilo ni ove godine. Fotografi Pixsella uhvatili su je sa suprugom Jay Rutlandom i malom kćerkicom Serenoom kod Zatona u okolici Dubrovnika.

Obitelj je uživala u morskim radostima na raskošnoj jahti koja je plijenila pažnju mnogih.

17.08.2021., Zaton, okolica Dubrovnika - Tamara Ecclestone s muzem Jay Rutlandom i malom kcerkicom Serenoom uziva u ljetnim radostima. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kao i obično, odmah po dolasku pohvalila se i na svom Instagramu na kojemu je podijelila obiteljske fotografije s broda.

"Predivna Hrvatska, tako sam sretna što sam se vratila. Zadnji put kad sam bila ovdje Serena je još bila u mom trbuhu", napisala je uz fotku. 

Foto: Screenshot

U Hrvatskoj je nedavno boravio i Tamarin otac Bernie Ecclestone, koji je s 46 godina mlađom suprugom posjetio Dubrovnik i Trogir. 

Podsjetimo, Tamara je prošle godine u rujnu rodila djevojčicu u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti. Nitko nije znao niti da je trudna, a kamoli da je na svijet donijela još jednu djevojčicu.

Sedam mjeseci nakon poroda pokazala je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i gaćicama, dok se rukama pridržava za poveći trbuščić. Naime, Tamara je samo obitelji i bliskim prijateljima otkrila da je trudna, a trudnički trbuh uspješno je sakrila i dok je prošlog lipnja bila na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.

VIDEO>>Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkser2
10:32 18.08.2021.

vauuu, ajmo svi u špalir da je pozdravimo, divimo joj se.. zašto je ministar nije dočekao? Vauu.. kćerka od bogataša!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije