Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro dolazi curica

Prije nego što rodi, Meghan Markle će objaviti knjigu, a sada se zna i o čemu je riječ

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.05.2021.
u 22:30

Najnoviji pothvat vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) uslijedit će prije rođenja njihove djevojčice.

Meghan Markle (39), vojvotkinja od Sussexa, objavit će u lipnju dječju knjigu "The Bench" (Klupa) o odnosu oca i sina, objavio je izdavač Random House u utorak. Knjiga je najnoviji pothvat Meghan Markle i njezinog supruga princa Harryja, unuka kraljice Elizabete, otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles s njihovim sinom Archijem prošle godine. 

Dječja knjiga, nadahnuta Harryjem i Archijem koju je ilustrirao umjetnik Christian Robinson, bit će objavljena 8. lipnja, a Meghan će dati svoj glas za verziju audioknjige, naveo je izdavač. 

"'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča", priopćila je vojvotkinja. 

"Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj."

Meghan, koja je trenutno u visokom stadiju trudnoće i nosi curicu, nije bila na sprovodu supruga kraljice Elizabethe princa Philipa održanog prošlog mjeseca. Prema savjetima liječnika ostala je u Kaliforniji gdje je čekala da se njezin suprug Harry (36) vrati iz Velike Britanije.

Foto: CBS video screenshot

Inače, iako nije prisustvovala sprovodu, u kapelici se našao i poseban ručno izrađeni vijenac koji su odabrali ona i Harry uz pomoć suradnice Willow Crosley, koja je bila zadužena za cvijeće na njihovom vjenčanju 2018. te Archiejevom krštenju 2019. godine.  Odabir cvijeća također ima posebnu simboliku za takvu prigodu pa se Meghan odlučila na za nacionalni cvijet Grčke, meki primog, odnosno medvjedovina u znak Philipovog porijekla te plavi kotrljan koji reprezentira mornaricu za koju je vojvoda bio službeno vezan. Uz to, dodala je i ruže koje su odlika mjeseca lipnja, u kojem se princ Philip rodio.

Meghan i Harry već dulje nisu u milosti britanske javnosti, a to se aktualiziralo zadnjih nekoliko mjeseci. Naime, dok je pokojni princ Philip bio u bolnici, prikazan je intervju koji su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey i u kojem su govorili o određenim rasističkim izjavama i pitanjima koje su uputili stariji članovi kraljevske obitelji. Javnost je smatrala da je neprimjereno što su o obiteljskim odnosima progovorili baš dok je Harryjev djed nakon operacije srca ležao u bolnici. Kada je vojvoda od Edinburga preminuo, Harry se prvi put nakon godinu dana telefonski čuo s ocem, a s bratom Williamom se prvi put na sprovodu u travnju.

VIDEO Vinko Ćemeraš odgovarao je na pitanja Večernjakove desetke


 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije