Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL REAKCIJA

Stanković najavio novog gosta u NU2: 'Nekada sam bio baraba, danas sam pristojan građanin i odvjetnik'

Foto: HRT screenshot
1/11
04.05.2021.
u 15:34

U emisiju Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2" gledatelje čeka, po svemu sudeći, zanimljiv gost.

U najdugovječniji politički talk show na HRT-u "Nedjeljom u 2" stiže odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, a voditelj Aleksandar Stanković to je najavio u svom stilu i izazvao val reakcija na svojim društvenim mrežama.

Foto: Facebook/TS Auris

- "Nekada sam bio baraba, danas sam pristojan građanin i odvjetnik", Ljubo Pavasović Visković, naš gost - napisao je kratko, a komentari ne prestaju stizati.

Prošle nedjelje, u emisiji je gostovao glumac Goran Bogdan koji je progovorio o kampanji protiv govora mržnje "Hejt SLOVEni, još ste živi?", ali i o neugodnom iskustvo s medijskim napisima vezanih uz Hrvatsku.

Njegovo neugodno iskustvo s medijima vezano je za izjavu koju su prenijeli mediji u Srbiji i rekli kako je Bogdan izjavio; boli me k**** za Hrvatsku. - Ja to nikada nisam rekao i tko god me poznaje zna da nikada tako što ne bi rekao. Meni na čelu piše tko sam i što sam. To će me pratiti ali Srbija ima veliki problem s medijima jer su brutalniji i neprovjereni su. To je izvađeno iz konteksta što je taj list objavio i kasnije su to maknuli kad smo demantirali, ali tih sat vremena je bilo dovoljno. - komentirao je Bogdan.

- U Hrvatskoj ne volim korupciju ne volim gdje je Hrvatska mogla biti a gdje je sada. - rekao je na pitanje što ne voli kod nas i dodao kako ne voli dijeliti ljude. Stanković je otvorio i temu gay brakova i zabrane pobačaja te je Bogdan odgovorio na njegovo pitanje o tome što on misli o tome što je većina iz njegove Hercegovine protiv gay brakova i pobačaja.

- Meni je sloboda nešto sveto. Ja sam isto protiv toga kad se govori protiv Crkve i vjernike naziva lizačima oltara, ali ja sam prvo Goran Bogdan, a tek onda Hercegovac i onda sve ostalo - odgovorio je glumac.

VIDEO Vinko Ćemeraš odgovorio je na pitanja Večernjakove desetke

 

 

Komentara 2

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:59 04.05.2021.

Ima kakva nagrada za uhljeba stoljeća ?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
08:12 05.05.2021.

Aco je nenadmasan , red Jugoslavena , red ateista , pa pokoji patrijarh , pa eto na red dosla i orjuna , i to sve iz pretplate i na nas racun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije