Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Rasema zna jednu Josipovu tajnu i to će sve zakomplicirati

Foto: RTL
1/6
04.05.2021.
u 13:01

Farmerica Rasema svojim dečkima u prethodnim emisijama dala je neke dosta neobične i zahtjevne zadatke i tako ih je testirala, a sad će dečki proći još jedan test

Iz emisije u emisiju odnosi na farmama showa "Ljubav je na selu" postaju sve zanimljiviji. Marijan je u jučerašnjoj emisiji ostao iznenađen kada je na njegov rođendan bez najave na farmu došla djevojka s Tajlanda s kojom se upoznao preko Facebooka. Njezin dolazak iznenadio je i Bahru i Maru, ali dočekale su srdačno nepozvanu gošću koja je Marijanu izmamila suze na lice.

U emisiji koju ćemo gledati večeras Olja, poznata i po nadimku vampirica iz Splita, otkrit će s koje joj je strane njezin farmer najzgodniji. Dijana će također otkriti dosta o sebi i sinu i snahi. Kod farmera Marijana u Buzetu Bahra i Mara će većinu vremena posvetiti komentiranju nove gošće s Tajlanda. Kako piše RTL, neće se susprezati komentirati neugodnu novonastalu situaciju.

Farmerica Rasema svojim dečkima u prethodnim emisijama dala je neke dosta neobične i zahtjevne zadatke i tako ih je testirala, a sad će dečki proći još jedan test. Kad farmerica otkrije zbog čega još potpuno ne vjeruje Josipu i kad otkrije njegovu tajnu, stvari će postati puno kompliciranije. Što će se još zanimljivo dogoditi na farmama, doznat ćemo u novoj emisiji u 21 h. 

Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijun ljudi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije