Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nećete vjerovati da je to on

Sjećate se ovog Supermana za kojim su djevojke ludovale? Sada ima 44 godine i ovako izgleda

Foto: profimedia
1/6
04.05.2021.
u 10:07

Toma Wellinga proslavila je uloga Supermana, a sada se bavi i produkcijom i redatelj je te je u sretnom braku s glumicom Jessicom Rose Lee s kojom ima sina.

Za glumcem, a kasnije i redateljem i producentom Tomom Wellingom početkom 2000-ih ludovale su tinejdžerice kada je utjelovio lik Clarka Kenta u seriji Smallville. Kroz deset sezona Tom je igrao Supermena i zahvaljujući ovoj ulozi postao je popularan. Slučajno je završio u glumi i dok je bio srednjoškolac za džeparac je zarađivao radeći građevinske poslove. Njegova priča nalik je većini priča poznatih osoba u Hollywoodu. Dok je bio na jednoj zabavi jedan modni agent mu je prišao i predložio mu da bude model i da mu se javi i postane dio njegove agencije u Los Angelesu.

Prihvatio je poziv i otišao u Los Angeles gdje se neko vrijeme bavio modelingom ali kasnije je priznao kako ga taj posao nije činio posebno sretnim i oduvijek je znao da bi kroz glumu mogao izraziti emocije jer kroz poziranje kao model to nije mogao ostvariti. Odlučio je šansu dati glumi i dobio je ulogu Clarka Kenta, a uspjeh koji je postigao nitko nije očekivao jer već sam pilot je gledalo 8,4 milijuna gledatelja. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
- Tu ulogu sam zapravo dva puta odbio, ali kad su mi dali scenarij odlučio sam prihvatiti ulogu. Moram priznati da nisam bio obožavatelj Supermana i nakon što sam i dobio ulogu nisam čitao ni stripove o njemu niti gledao filmove - rekao je u jednom intervju. 

Odabir ove uloge bio je pun pogodak i Tom je snimio deset sezona i uživao u slavi i naklonosti brojnih obožavateljica diljem svijeta. Sada ima 44 godine i iza njega je brak s manekenkom Jamie White s kojom je u braku bio deset godina i nakon toga se 2019. vjenčao s glumicom Jessicom Rose Lee s kojom ima sina. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije