Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI PONOS

Veliki dan za malenog Blooma: Maja otkrila da je upoznao bitnog člana obitelji

Foto: Instagram
1/9
04.05.2021.
u 12:03

U obitelj Šuput-Tatarinov u ožujku je stigao maleni Bloom

Otkako je obiteljsko gnijezdo Šuput-Tatarinov popunio maleni Bloom, fanovi s nestrpljenjem iščekuju vijesti o najpoznatijoj bebi na estradi. Na svom Instagramu pjevačica Maja Šuput (41) rado dijeli pojedinosti i detalje iz njihova obiteljskog života, pa je tako najnovijom objavom oduševila obožavatelje. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na fotografiji objavljenoj u priči na Instagramu, Maja je pokazala kako njezin suprug pozira sa svojim bratom, a obojica drže novorođenčad u rukama. Naime, kasnije je Maja objasnila kako je druga beba rođendan dan prije Blooma.

"Dva brata i dva bratića. Bloom i Dominik", napisala je u jednoj objavi pa upotpunila opis na drugoj gdje maleni poziraju: "Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, pjevačica je prije mjesec i pol dana postala majka. Prvih mjesec dana pjevačica i njezin suprug Nenad Tatarinov uživali su s malenim Bloomom, a Maja se sad polako vratila svojim obvezama u showu “Supertalent”, u čijem žiriju sjedi i ove sezone. Gledamo je trenutačno i u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, koji je snimala tijekom trudnoće, a što se za nju sve promijenilo otkako je postala majka, otkrila je za Večernji list u nedavnom intervjuu.

– Ne mogu vjerovati da cijeli mjesec može proletjeti u sekundi. Tih mjesec dana suprug Nenad i ja bili smo sami sa sinom, nismo imali ničiju pomoć pa čak ni klasični baka-servis. To je bila naša odluka. Zaista smo htjeli biti sami i shvatili smo da to možemo, dobro smo organizirani i potrudili smo se da nikome ne bude teško, a da dijete zaista 24 sata na dan uživa u našoj ljubavi. Koliko mi je u trudnoći djelovalo da mi mjesec traje kao godina, sada mi je s bebom tih mjesec dana prošlo kao minuta. Bilo je to vrijeme prepuno uzbuđenja, ljubavi, otkrivanja novih stvari, gugutanja, zagrljaja, ljubljenja, mijenjanja pelena, kupanja i svega onoga što upoznavanje s bebom donosi. Proletjelo je u hipu – kazala nam je pjevačica.

VIDEO Pogledajte koji su najskuplji darovi za bebe s estrade

 

 


 

 

Komentara 4

DO
Doom
12:55 04.05.2021.

Pa vi novinari stvarno niste normalni! Vi stavite ovu vjest na naslovnu strnicu pa dajte se propucajte!!! Mislim stvarno! A nijedan nebi stavio nesto kako jedna samohrana majka s jednom bjednom placom prehrani 2djece! Fuj sramite se!!!

BI
bicek
16:47 04.05.2021.

svašta baš sam sada sretna što sam upoznala Dominika i njegovog tatu

KO
Kozlin
16:53 04.05.2021.

Tako lijepo dijete a zove se Dominik . Pa sto ce on dozivljavati u skoli za razliku od Blooma , to je strasno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije