Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte KOMPLIMENTI

Ecija prošetala u pripijenoj haljini i izazvala val komentara: 'Kad si plavuša. Al' nisi s Harvarda'

Foto: Instagram
1/9
04.05.2021.
u 14:02

Pozirajući kraj bazena u uskoj haljini boje kože sa svojim psićem Riom, voditeljica Ecija Ivušić izazvala je val komentara

Bivša radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić ponovno je zablistala na Instagram objavi pozirajući kraj bazena u uskoj, pripijenoj uz tijelo haljini boje kože. U društvu psića Rija rado je pozirala i potom tražila od fanova da usporede je li njezin pas ljepši od psa Elle Woods, protagonistice hit filma "Plavuša s Harvarda", koja je ujedno i vlasnica psa imena Bruiser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Ecija se nedavno cijepila protiv COVID-19 objasnivši da je primila cjepivo AstraZenece te o tome obavijestila fanove.

"Samo da vam javim da sam se uspješno cijepila protiv covida. Dobro se osjećam, nekoliko dana sam imala temperaturu, ali, kao što vidite, sada je sve super i odlično izgledam", kazala je Ecija u videu. Našalila se i s filtrom koji je stavila, a riječ je o izvanzemaljcu.

"Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze. Cijepila sam se AstraZenecom, nisam imala priliku birati cjepivo, niti sam to zahtijevala niti htjela. Nikakva prava sindikata ne bi trebala nadmašivati ljudska prava. Sami bismo trebali jedino birati hoćemo li se cijepiti, a ne kojim cjepivom", zaključila je Ecija.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije