Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ističe se stilom

Izabel Kovačić opet postavlja modne trendove, ova ogrlica od 2200 kn će sigurno biti novi hit

Foto: Instagram
1/8
04.05.2021.
u 16:32

Izabel je objavila fotografiju svoje nove ogrlice danskog brenda 79Hours iza kojeg stoje sestre Josefine i Linette Haaning Jensen.

Među suprugama naših nogometaša Izabel Kovačić svakako se ističe posebnim modnim stilom i uvijek pažnju poklanja i detaljima poput torbica i nakita. Supruga nogometaša Matea Kovačića često postavlja modne trendove pa bi tako i novi komad nakita koji je pokazala na Instagramu uskoro mogao postati hit. Izabel je objavila fotografiju svoje nove ogrlice danskog brenda 79Hours iza kojeg stoje sestre Josefine i Linette Haaning Jensen. 

- 79h u osnovi znači zlatni sat. Želite znati zašto? Zapravo je vrlo jednostavno; atomski broj zlata u periodnom sustavu je 79.
Dakle, u osnovi je broj 79 sinonim za zlato. 79 sata - zlatni sat, razumijete? - piše na stranicama ovog brenda u objašnjenju od kuda naziv njihovog brenda. Komad nakita kojim se pohvalila Izabel jedan je od skupljih iz njihove kolekcije i košta oko 2200 kuna, dok se cijena ostalih i jeftinijih komada kreće oko 370 kuna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakit sestara Josefine i Linette obožavaju modne influencerice jer je jednostavan, ali upečatljiv i dolazi samo u srebrnoj i zlatnoj boji i napravljen je od mesinga i obložen 14 karatnim zlatom. Izabel ga je u ovom slučaju kombinirala s majicom svog brenda Lunilou.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:01 04.05.2021.

Sesvetska kumica trendseter? Pa vi ste stvarno beznadno izgubljeni u svemiru.

IM
I.m.t.
20:43 05.05.2021.

Cijena sitnica...meni nece biti hit sto posto 🤦‍♀️

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
18:52 04.05.2021.

Referenca za sve hrvatske mlade majke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije