Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Esplanadi

Predsjednik Milanović se pojavio na svečanom događaju, društvo mu pravila supruga

Zagreb: Liječnički bal u hotelu Esplanade povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/16
25.02.2024.
u 10:17

Prva dama je za ovu priliku odabrala dugu crnu haljinu koju je strukirala remenom, a dodala je srebrni nakit i crnu torbicu. Kosu je prebacila na jednu stranu. Predsjednik je pak bilo u klasičnom odijelu.

Na tradicionalnom Liječničkom balu u hotelu Esplanade koji se održao povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora gosti su bili i predsjednik države Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović koja je zablistala. Prva dama je za ovu priliku odabrala dugu crnu haljinu koju je strukirala remenom, a dodala je srebrni nakit i crnu torbicu. Kosu je prebacila na jednu stranu. Predsjednik je pak bilo u klasičnom odijelu.

Predsjednik i prva dama često se pojavljuju na društvenim događajima, a nedavno su se tako pojavili na premijeri filma gdje je Sanja iznenadila svojim modnim odabirom. Naime, Musić Milanović je tada došla u opuštenoj rockerskoj kombinaciji. Elegantnu crnu haljinu upotpunila je kožnom crnom jaknom te upečatljivim crnim prstenom te ogrlicom.

Na balu je bio i ministar zdravstva Vili Beroš i to u društvu supruge Jasminke. Ona je za ovu priliku odabrala svečanu kombinaciju kojom je istaknula svoju vitku liniju, a posebno duge noge i kojom je oduševila. Jasminka je nosila jednostavnu crnu koktel haljinu dugih rukava preko koje je prebacila crni kaputić.

Kombinaciji je dodala crnu torbu i nakit, a na nogama je nosila cipele na petu s mašnom. Kosu je skupila u punđu, a šminka je bila decentna. Ministar je, pak, bio u klasičnom tamnom odijelu. 

VIDEO Martin Kosovec na Dori je predstavio svoju novu pjesmu

Komentara 5

KL
Klarahrv
10:24 25.02.2024.

Prva dama. Da bi bila dama moraš imati supruga gospodina.

Avatar horuk
horuk
10:45 25.02.2024.

Sigurno uz tipa kao Milanovića stasa neka fina gospođa.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:44 25.02.2024.

Give me five "gospođa".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije