Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Poznata plesačica oduševila fotografijama s plaže: 'Koja sirenica'

Foto: Instagram
1/16
04.08.2023.
u 07:00

Walme je pokazala svoje savršene isklesane mišiće u plavom kupaćem kostimu, a ogrnula se prugastom košuljom i ruku podigla na čelo da sakrije sunce od očiju.

Jedna od naših najpoznatijih plesačica i bivša pobjednica showa ''Ples sa zvijezdama'' Valentina Walme na svojim je društvenim mrežama pokazala svoje savršene isklesane mišiće u plavom kupaćem kostimu. Walme se ogrnula prugastom košuljom i ruku podigla na čelo da sakrije sunce od očiju. 

- Otok u suncu - napisala je u opisu fotke na kojoj je pozirala na plaži. Do izražaja je dolazilo njeno savršeno isklesano tijelo koje je dobila zahvaljujući godinama plesa i teških treninga, a to sve vide i njezini pratitelji koji su je nahvalili. ''Koja sirenica…'', ''Svaka čast, tijelo, badić, košulja, baš paziš na svaki detalj'', ''Ljepoto predivna!'', pisali su joj.

Inače, Tina se već ovog ljeta javila s plaže.  Tada je pozirala u badiću, a osim njenog tijela do izražaja je došla i njena prekrasna kosa. Fotka je nastala u Splitu, a plesačica je napisala kako je u raspoloženju za odmor. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Valentina se za svog dečka, glumca Marka Petrića zaručila u rujnu prošle godine u Splitu, a sve su otkrili fotografijom na Instagramu. Buduća mladenka pokazala je jednostavni, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali.

Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

JW
Jim West
07:58 04.08.2023.

Uh, premršava i pretamna.

АН
анте
10:19 04.08.2023.

Ne bih imao ništa protiv, ni nisam za bolje.

BU
bugatti
10:07 04.08.2023.

Koji kilogram ne bi škodio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije